İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

BOE için HB125WX1-200 FRU 00NY403 HB125WX1 200 Matris Laptop için 12.5" 30Pin eDP 1366X768 HD Mat lcd ekran

₺1 728.27 ₺1 641.81
( 0 Müşteri Yorumları )

Mağazamıza hoşgeldiniz.

Koşul

yepyeni

Uygulama 00NY403

Uyumlu Model

X240

Paket içeriği

1 adet

Not

Bu ürünü satın almadan önce Resmi veya fru'yu kontrol edin.

Özel notlütfen sipariş vermeden önce ekran boyutunuzu, çözünürlüğünüzü kontrol edin

Acil teslimata ihtiyacınız varsa, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin ve teslimat için dhl'yi kullanın.Ama yükü taşımak zorundasın.teşekkür ederim

Nakliye

1. Size 90 gün garanti vereceğiz.

2. Göndermeden önce tek tek test ediyoruz, göndermeden önce %100 çalışıyor.Lütfen satın aldığınızdan emin olun.

3. Hasarı önlemek için çok iyi paketleyecek profesyonel bir ekibimiz var, bu yüzden lütfen paket için endişelenmeyin.

4. Alıcılar sadece garanti için iade nakliye ücretlerinden sorumludur (Çoğu alıcı sadece sorunlu bileşenleri tüm paketten daha fazla iade etmek zorunda kalacaktır.)

5. Sahte ürünleriniz varsa yeni ve iyi değiştirin.Ancak lütfen kullanılmadığından ve insan yapımı hasar görmediğinden emin olun.

6. Öğeleri iade etmeden önce, lütfen iademize ulaştığınızdan ve teslimat sayfasına”hediye”yazdığınızdan emin olun.Lütfen normal posta kutusunu kullanınve bize takip numarasını verin.Öğeleri aldıktan sonra, onları tamir edeceğiz veya mümkün olan en kısa sürede değiştireceğiz.

7. Lütfen aldığınızda parselin görünümünü dikkatlice kontrol edin ve görünüm kırılması olup olmadığını onaylayın.Hasar görmüşse, lütfen imzalamayın ve paketin resimlerini ve kanıt belgesini yerel postanenizden vermeyin.Biz sorunu çözmek için yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

8. Ürünün normal çalışmadığını fark ederseniz, lütfen onaylamak için iki kez kontrol edin ve ilk kez bizimle iletişime geçin.Müşteri iade nakliye ücretini ödemelidir.Yanlış kurulumunuz nedeniyle ürünün nesnel nedeni ve hasarı için herhangi bir geri ödemeyi reddediyoruz.

9. Önemli ipuçları:

Lütfen tamir etmeden önce test edin ve ürünün herhangi bir sorunu olmadığını onaylamadan önce lütfen işareti kaldırmayın.Profesyonel değilseniz, lütfen kurulumlarında bulunmayın.Alıcı kez işareti kaldırmak, biz herhangi bir garanti sunmuyoruz.

10. Testten sonra ürünlerden memnunsanız, makinenize yükleyebilirsiniz.Memnun değilseniz, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin, bu bizim ofis saatimiz: Pazartesiden cumartesiye 9:30'dan 6:30'a kadar.(Çin çalışma süresi).Size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız, teşekkürler !

İade ve Garanti

1. Yanlış ürün satın alırsanız veya satın aldığınız ürünü istemiyorsanız, 3-5 gün içinde bize geri iade edebilirsiniz, ancak nakliye ücretini sunmalısınız.Teşekkürler.

2. Öğeler orijinal hallerinde iade edilirse tam bir geri ödeme yapılacaktır.

3. Alıcılar uygun ambalaj ile iade nakliye sorumludur.

4. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

5. Alıcı , kendiniz kırılırsa veya yanlış ürünü sipariş ederse iade nakliye ücretini alacaktır.

6. Ürün aldıktan sonra, biz hemen size iade edeceğiz.

7. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

Geri bildirim

T1. Başarılı olmak için itibarımıza ve müşteri memnuniyetimize güveniyoruz.Görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.Mal ve hizmetimizden memnunsanız lütfen 5 yıldızla iyi geri bildirim bırakın.

2. Lütfen bize herhangi bir sorunu çözme fırsatı verin.Sahip olduğunuz endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlıyoruz ve sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

3. Herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya sitede herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen bize e-posta gönderin.sorunlarınızı çözmek için size en iyi çözümü sunacağız, müşterilerimizin paralarını kaybetmelerine asla izin vermeyeceğiz.Anlayışınız çok takdir edilecektir!

4. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Zaman farkı nedeniyle, sorularınızı hemen cevaplayamayabiliriz.Lütfen yanıt vermemiz için 24 iş saatine izin verin.Biz bir kerede size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkürler !

Desteğiniz ve anlayışınız çok takdir edilmektedir.

Teşekkür ederim.

Uyumlu Marka Lenovo
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı NoEnName_Null
Model Numarası Model Numarası.
Çözünme HD
Uygulama Dizüstü bilgisayar
Sertifika CE

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız