İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

MangoPi MQ-Pro Allwinner D1 Geliştirme Kurulu SBC Yerli RISCV Sanat Karşılaştırıldığında Ahududu Pi Turuncu Pi

₺230.25
( 2 Müşteri Yorumları )

Giriş

Bu mikro geliştirme kartı, Tına-Linux/Debian'ı çalıştırmak için özel olarak tasarlanmıştır.Mini bir gövdeye rağmen tüm hayati fonksiyonlara sahiptir.Ana denetleyici yongası olarak D1(RISC-V çekirdeği) ile donatılmış kart, yaygın olarak kullanılan çeşitli çevresel bağlantı noktaları sunar: GPIO, I2C ve SPI, SDIO, Ses bağlantı noktası(kayıt, oynatma), Video(dokunma, HDMI, DVP, DSI ve LVDS), USB Ana Bilgisayar, OTG vb.Ayrıca, kart, Linux ekolojisini tam olarak destekleyen ve eksiksiz Python çalıştıran yerleşik bir 512MB/1GB DDR ve yerleşik WiFi/BT ile birlikte gelir.

Model MPı-MQ1PL: WıFı+BT,512 MB DRAM MPı-MQ1PH: WıFı + BT, 1 GB DRAM Spectification D1, C906 Çekirdek, RISC-V çekirdek kadar 1 GHz 512 MB veya 1 GB DDR3/DDR3L USB-OTG Tipi-C USB-HOST Tipi-C 40Pın RPI-genişletmek 24Pın DVP / RGMII konektörü mini HDMI konektörü TF kart RTL8723ds WıFı / BT modülü 20Pins DSI/CTP / LVDS FPC konektörü Ses ÇIKIŞI pedleri dahili WıFı / BT karınca 6.5x3cm boyutu

Sertifika ce, Hiçbiri
Kaynak Anakara Çin
Demo Kurulu Tipi Kol
Marka Adı Miibestod'un

2 Bu ürün için yorumlar

Anonymous - 2022-10-22

Bu mango mükemmel çalışıyor! 5 Satıcıya başlar!

Anonymous - 2022-12-07

Satıcı ürünü hızlı bir şekilde sevk etti ve iyi paketlendi. Ne yazık ki, ürün hakkında çok az bilgiye sahipler ve herhangi bir destek sunamıyorlar. Asıl sorun, mangopi dot org'daki görüntülerin hiçbirinin çalışmayacağıydı. Tına görüntüsü, hdmı'da Tına simgesini görüntüledi, ancak başka hiçbir şey göstermedi. Seri konsol aracılığıyla, kullanıcı alanının doğru şekilde kurulmadığı açıktı. Armbian görüntüsü sonsuz bir bootloop'a girecekti. Görüntüleri kullanarak daha fazla şansım oldu bret.dk site, ancak bunların bile önemli ölçüde ayarlanması gerekiyordu.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız