İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

1 / Rulo 48mm * 25m Uyarı İşareti Bantları Park Eller Kapalı İş Güvenliği Yapışkanlı Opp Bantlar kendi başına yap çıkartma Depo Fabrika İçin Okul

₺91.98 ₺78.27
( 0 Müşteri Yorumları )
  • Güvenlik ve Koruma
  • Sku: b1991
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • etiket, bant yapımı, güvenlik için uyarı etiketleri, güvenlik bandı, karanlık bantta kızdırma

1 / Rulo 48mm * 25m Uyarı İşareti Bantları Park Eller Kapalı İş Güvenliği Yapışkanlı Opp Bantlar kendi başına yap çıkartma Depo Fabrika İçin Okul

Bu öğe, depo, fabrika, ofis, okul, şantiyelerde yaygın olarak kullanılan uyarı bandıdır ve rota planlamasına ihtiyaç duyan diğer birçok yerde, öğeye yerleştirilen uyarı.

Yüksek kaliteli opp ve yapıştırıcıdan yapılmıştır.İngilizce kelimeler ile hatırlatmak

Uzunluk: 25m

Genişlik: 4.8 cm (1.9 İnç)

Malzeme: opp ve yapıştırıcı

Renk: Sarı

1 X Uyarı Bandı

nakliye

1.Ödemeniz tamamlandıktan sonra 2 gün içinde ürün göndereceğiz.

2.Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle ve diğer faktörler .

3.Bildiklertarim.com.tr adresinizi gönderim adresi olarak kullanıyoruz, lütfen ödeme yapmadan önce adresi onaylayın.ödeme

* Visa Kredi kartı , MasterCard Kredi Kartı , Western Union ve diğer ödeme seçenekleri dahil olmak üzere Bildiklertarim.com.tr Emanet ödemesini kabul ediyoruz .Ödemenize uygun olanı seçebilirsiniz..

* Ödeme, sipariş verildikten sonra 1 gün içinde alınmalıdır.hizmet

30 Gün Para İade Garantisi:

1. Eğer bizden satın alınan öğe ile memnun değilseniz, lütfen bize bildirin (e-posta yoluyla, Bildiklertarim.com.tr mesaj) malların alınmasından itibaren 30 gün içinde .Öğeyi iade etmeniz ve iade etmeniz için size rehberlik edeceğiz.Böyle bir siparişte harcanan postajların/gümrük ücretlerinin (varsa) müşterinin maliyetine bağlı olduğunu lütfen unutmayın.

2.Tüm iade öğeler dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal ambalajında olmalıdır ve nakliye takip numarası ve dönüş nedeni ile bize bildirmeniz gerekir.

3.Ürün(ler) sevkiyat sırasında hasar görürse tüm nakliye ücretini üstleneceğiz.

4.Bize önceden haber vermeden iadenizi kabul edemeyiz.

5.Gümrük ücreti, taşıma ücreti, posta ücreti ve sigorta iade edilmez.

Tedarikçi Garantisi:

* Arızalı ürünler için bir yıl garanti üreticisinin sınırlı garantisini sunuyoruz (aldıktan sonra yanlış kullanım , kötüye kullanım , ihmal veya kazadan zarar görmüş ürünler hariç ) geribildirim

1. Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

2.Paketi bir süredir almadıysanız veya aldıktan sonra öğemizden memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçmeden önce olumsuz geribildirim bırakmayın veya herhangi bir davayı açmamanızı rica ederiz.En iyi çözümü sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız .

3. Yüksek mükemmellik standartlarını bekliyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz.

Model Numarası 1 / Rulo 48mm * 25m Uyarı İşareti Bantları
Genişlik 4.8cm (1.9 Inch)
Uzunluk 25m
Marka Adı ELES GÜVENLİ
Kaynak Anakara Çin
Renk sarı
Malzeme OPP

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız