İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Alüminyum alaşımlı 100 * 220 * 18MM Yüksek kaliteli ısı emici Yüksek güçlü radyatör

₺341.08 ₺272.90
( 0 Müşteri Yorumları )
  • Bilgisayar Bileşenleri
  • Sku: b4690
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • ghıa alüminyum led, bakır ısı ipek, wifi soğutucu, bakeware alüminyum alaşım, 25mm alüminyum ısı, alüminyum radyatör hıfı, ısı paketi ısıtıcı, 40mm 280mm radyatör, yavaş lavabo, eloksallı alüminyum radyatör

100 % Yepyeni, hiç kullanılmamış.

açıklayın: Boyutu: 100 * 220 * 18mm Tipi: Alüminyum alaşım

Paket dahil 100*220*18mm ısı yutucular

Nakliye hakkında:

1. Çin Post tarafından gemi .genellikle yaklaşık 10-25 iş günü gerekir .

2. APO/FPO adresi hariç dünya çapında gönderiyoruz.Tüm öğeler ödeme temizlendikten sonra bir iş günü içinde nakliye düzenlenecektir.

3. Standart Sabit Oranlı Nakliye Hizmeti ile gemi, normal şartlar altında,. çoğu durumda, uluslararası nakliye yaklaşık 10-25 iş günü sürer (neredeyse 1 ay).Size en güvenilir ve uygun fiyatlı nakliye hizmetini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Ancak bazen uluslararası teslimat, yerel gümrük ve posta servisine büyük ölçüde bağlıdır.Öğenizi zamanında almazsanız, daha fazla yardım için lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Nakliye sürecinde meydana gelen herhangi bir hasar veya kayıptan biz sorumlu olacağız.

Özel Not:

Işık ve ekran nedeniyle gerçek öğe ile resim arasında bazı renk farklılıkları olabilir.Lütfen anlayın.Teşekkürler!

Returens Hakkında:

Öğe kusurlu ise, aldıktan sonra 14 gün içinde iade veya değişim için iade edebilirsiniz.Alıcı iade öğeler üzerinde nakliye maliyeti sorumlu olmalıdır.Stok durumu üzerine iyi bir takas yapacağız veya geri ödeme yapacağız.

bizimle iletişime geçin:

1. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize e-posta / TradeManager ile ulaşın.24 saat içinde cevap verin(pazartesiden pazara çalışma süresi).

Geri bildirim:

Geri bildiriminiz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi içtenlikle bizim için geri bildirim bırakmaya davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanı alır.Ben mi?size de geri bildirim bırakacağım.Ve bunu aldığınızda öğe ile tatmin değilseniz, o zaman pls yok?endişelenme, geribildirimden ayrılmadan önce lütfen benimle iletişime geçer misin?size tatmin edici çözümler sunacağım.

Baktığın için teşekkürler!

Çizgiler 2 Satır
Marka Adı BaiTang
Uygulama Bilgisayar Kasası
Tip Soğutucu
Soğutucu Malzeme Alüminyum
Paket Evet
Model Numarası 100*220*18MM

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız