İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Elektronik earmuf ARK OPS-CORE Kask Ray Adaptörü Taktik kulaklık Standı Howard Leight Darbe Spor avı çekim kulaklık

₺552.09 ₺276.14
( 0 Müşteri Yorumları )

Geniş tecrübelerimize göre-bunlar: DAHA dayanıklı, daha konforlu, çok daha iyi pil kurulumuna sahip, daha iyi görünüyor, daha kaliteli olduklarını hissediyor, daha iyi performans gösteriyor ve şimdi Peltor kask montaj adaptörlerini kullanabileceklerini keşfettiğimize göre, başka bir ucuz set almak için hiçbir neden yok Peltorlar.Özellikler:

Dahili yönlü mikrofonlar, menzil komutlarını ve diğer ortam seslerini güvenli bir 82 dB'ye yükselterek daha doğal dinleme ve gelişmiş iletişim sağlar.

Boşluk için düşük profilli kulaklıklara sahiptir; güvenli oturması için ayarlanabilir kafa bandı; uygun saklama için kompakt katlanır tasarım.

En üst düzeyde güvenlik ve kulak koruması sunar.Güvenlik, aralık komutları ve konuşma gibi önemli düşük seviyeli seslerin distorsiyonsuz amplifikasyonu (güvenli 82 dB'ye kadar) yoluyla sağlanır.Koruma, 82 db'nin üzerindeki herhangi bir gürültünün anında engellenmesinden gelir.

Menzilde veya sahada kullanılmak üzere tasarlanan bu kulaklık, nişan alırken müdahale etmeyecek düşük profilli kulaklıklara da sahiptir.

Kafa bandı konfor için yastıklı ve güvenli, özel bir uyum sağlamak için teleskoplar.

Harici bir ses jakı, bir MP3 çalara veya başka bir ses kaynağına bağlandığında kulaklığın stereo kulaklık olarak iki kat görev yapmasını sağlar.Çekim Kulaklık / Açık Spor Anti-gürültü / İşitme koruyucu Kulaklıkelektronik Gürültü Azaltma Açıklamaları: Rahat ve ayarlanabilir kafa bandı.Gürültü azaltma, işitme korumak.Bu, avlanırken menzil ve önemli ortam sesleri hakkında önemli komutlar duymanızı sağlar.Paket içeriği: seçiminize göre Howard Leight Impact Sport kulaklık için ARC OPS-CORE Kask Ray Adaptörü Detaylar

Kaynak Anakara Çin
Sertifika Hiçbiri

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız