İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Yeni Orijinal LR 5060120 Laptop Batarya 7.7 V 46.2 Wh 12000mAh Tek Netbook 7 inç One-Gx GX1 ONE-GX1 Pro Tablet PC

₺1 819.30 ₺1 546.39
( 0 Müşteri Yorumları )
  • Dizüstü Bilgisayar Parçaları
  • Sku: b96136
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • netbook gx1 kılıfı, kablolar iphone ipower pro, fan onemix 3, dmc gx1 pil, kamera huawei v30 pro, lumix g100 pil, 176 incg dizüstü bilgisayar çantası, lumix gx1 kullanım kılavuzu, 22 inç laptop çantası, dizüstü bilgisayar gx pro

Pil Özellikleri:

Kimya: Li-polimer

Gerilim: 7.7 V

Kapasite: 46.2 Wh

Renk: Siyah

Koşullar: Yeni pil, 100 % iyi test, sıfır risk alışveriş

Garanti süresi: 1 yıl garanti

Pil kodu ile uyumlu:

Bir Netbook için

5060120

Dizüstü Bilgisayar Modelleri ile uyumlu:

Bir Netbook için

ONE-GX1 7 inç Tablet PC

ONE-GX1 Pro 7 inç Tablet PC

Yüksek kaliteli çekirdek malzemeler

Ünlü markanın yeni listelenen pil hücresini kullanarak, mükemmel güvenlik, güvenilirlik kalitesini üretebilir ve aircraft.It ekipmanınıza yeterli güç ve daha kalıcı dayanıklılık sağlamak için daha fazla enerji depolayabilir

Modern profesyonel üretim atölyesi:

Profesyonel üretim ekibi birbirleriyle işbirliği yapar, bilimsel üretim sürecini standartlaştırır ve teslim edilen her pilin en iyi kalitede olmasını sağlamak için ürünü benzersiz ve titiz işçilik ve dikkatli inceleme ile yapar

Certificado de qualidade

Pil bakım notları:

(1)Yeni pilinizi nasıl şarj edebilir ve bakımını yapabilirsiniz?

Genel olarak, yeni piller tam olarak şarj edilmemiştir.Yeni pilleri kullanmaya başlamadan önce, şarj etmeden önce pil gücünün kalan %5'ini kullanmanız ve ardından batteries.It pil gücünü %0'a kadar kullanmak kesinlikle yasaktır.Bu, pilin kolayca şarj edilememesine ve pil performansının düşmesine neden olabilir.En iyi yol, güç göstergesi yeşile dönene veya sönene kadar pili kapalı durumda şarj etmektir!En yüksek verimi elde etmek için pilin üç ila dört döngüde şarj edilmesi ve boşaltılması gerekir.Şarj ederken ve boşaltırken, pilin sıcaklığı yükselir, bu normal bir olgudur.Pil uzun süre boşta kalırsa, lityum iyon pili korumak için pili ayda bir kez şarj etmeniz önerilir.Tam şarjlı pil bir süre yerleştirildikten sonra, pil de doğal olarak boşalır, bu nedenle pil bir süre saklandığında şarj edilmesi gerekir.

(2)Şarj edilemeyen yeni pil ile ilgili bir sorun var mı?

Genelde olmaz.Cihaz, voltaj ve akımın dengesizliği nedeniyle pili ilk kez şarj ettiğinde, pil yarı şarj olduğunda (bazen daha fazla, bazen daha az), cihaz pili şarj etmeyi durdurur.Bu olursa, lütfen endişelenmeyin, sadece tüm gücü kullanın ve tekrar şarj edin.Pilin ilk şarjı birkaç tekrar gerektirebilir.Bu normal.

(3) Yeni pilin tam olarak etkinleştirilmesi ne kadar sürer?

Çoğu dizüstü bilgisayarın tamamen şarj olması sekiz saat sürer.Dijital piller beş saatten az sürmez, ancak genellikle ilk dört saatte elektriğin %75'ini şarj edebilirler ve kalan %25'i daha fazla zaman alacaktır.

(4) Bilgisayarı kapatın charging.Do şarj sırasında güç kaynağını fişten çekmeyin.

(5) Pil tamamen şarj edilmeli ve boşalmalı ve pil ömrünü etkilememek için tam olarak şarj edilmediğinde veya boşalmadığında şarj edilmemelidir.

(6) Yapay darbe, sökme, düşme, ısıtma veya kısa devreden kaçının.

(7) Şarj etmek için özel bir cihaz kullanın.

(8) Pili çok yüksek veya çok düşük sıcaklıkta ortamda kullanmaktan kaçınmaya çalışın.

Yük taşıma talimatları:

Tüm ürünler sevk edilmeden önce kalite kontrol departmanımız tarafından %100 kontrol edilir ve test edilir, bu nedenle iyi durumda olmaları gerekir.

(1) Küresel taşımacılık. (bazı ülkeler ve özel apo / FPO süreleri olan ülkeler hariç)

(2) Ödeme doğrulandıktan sonra, sipariş zamanında işlenecektir.Ödemenizin alındığını onayladıktan sonra malları 24-72 saat içinde (hafta sonları ve tatil günleri hariç) teslim edeceğiz.

(3) Biz sadece teyit adresine gemi.Sipariş adresiniz gönderim adresinizle eşleşmelidir.

(4) Servis teslim süresi, hafta sonları ve tatil günleri hariç operatör tarafından sağlanır.Ulaşım süreleri özellikle tatil günlerinde değişiklik gösterebilir.

(5) Bu süre içinde mal almazsanız, lütfen bize ulaşın.Malları takip edeceğiz ve mümkün olan en kısa sürede cevap vereceğiz.Hedefimiz %100 % müşteri memnuniyeti!

(6) Bizim satıcı ithalat vergisi sorumlu değildir, alıcı bunun için sorumludur.Bundan kaynaklanan herhangi bir anlaşmazlık mantıksızdır.

(7) Alıcı br daha hızlı alabilmeniz için lütfen CPF veya CNPJ sağlayın.

İade ve Garanti Politikası:

(1) Ürünlerimiz bir yıllık garantinin keyfine varacak, lütfen satın almaktan çekinmeyin.

(2) Mallar kusurlu ise, lütfen malları aldıktan sonra 3 gün içinde bize bildirin.Anlaşmazlıklara neden olmak yerine bizimle iletişim kurduğunuz için çok teşekkür ederiz.

(3) Pil bir yıl içinde insan dışı nedenlerden dolayı hasar görmüş veya arızalıysa, pili değiştirme için bize geri gönderebilirsiniz ve alıcı iade navlunu ödeyecektir.Arızalı yedek parçaları aldıktan sonra, yedek parçaları 3-5 iş günü içinde sizin için göndeririz.

(4) Alıcı iade ve iade talebinde bulunursa, bu işlemde meydana gelen nakliye ve taşıma masrafları iade edilmeyecektir.

(5) Alıcı herhangi bir nedenle iade veya değişim talep ederse, alıcı malları iade etmeden önce e-posta veya bilgi yoluyla bizimle iletişime geçmelidir.

(6) Lütfen taahhütlü posta ile geri gönderin.Paketlerde özel ithalat vergisinden kaçınmak için lütfen Çin'e dönmek için UPS, DHL, FedEx ve diğer ekspres yöntemleri kullanmayın.

Geri bildirim:

(1) Öğenin alınmasından sonra, alıcının erken onayı çok takdir edilecektir.

(2) Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğu için.Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, biz içtenlikle bize olumlu geribildirim vermek için davet ediyoruz.

(3) Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.

Pil Hücreleri 2 Hücre
Model Numarası Tek Netbook 7 inç Tek Gx GX1 TEK GX1 Pro Tablet PC
Paket Evet
Akü Voltajı 7.7 V
Sertifika CE
Kaynak Anakara Çin
Uyumlu Marka tek netbook
Renk Siyah
Parça Numarası LR 5060120
Marka Adı Rozfaro'nun
Tip Li-polimer

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız