İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

RX 580 8 GB AMD Radeon GDDR5 256Bit 2048SP GPU RX580 8G Grafik Kartları Olmayan Lhr Madencilik Hashrate 28-30 mh / S

₺1 958.70
( 5 Müşteri Yorumları )
  • Bilgisayar Bileşenleri
  • Sku: b147968
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • lor grafik kartı, elmas rx 580, radyo rx 570 8 gb, yeşil grafik kartı, rgb rx580 8gb, kılıf rx, yeston banyoları, çip rx580 radeon, vga dişi fiş, asus 580 8gb

Not:

Bu ekran kartı kullanıldı.Ekran kartı madenciliği süresi çok kısa.Ürün sıkı testlerden sonra piyasaya sürülecektir.Sakıncası varsa, lütfen dikkatli satın alın.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen mağazamızla iletişime geçmekten çekinmeyin.Tüm satış sonrası sorunlarınızı ilk kez çözeceğiz.

1、tüm ürünlerin iyi çalıştığından emin olmak için sevkıyattan önce tüm öğeleri test edeceğiz .

2、RX580 grafik kartı sadece hiveos ortamında madencilik yapabilir ve karma değeri yaklaşık 28-30m'dir.WİNDOWS sistemlerinde madencilik yapamazsınız.

3 、 Üreticinin üretim partisi farklı olduğundan, arayüzün görünümü farklı olabilir, model ve çip aynıdır, malların alınmasına tabidir.6 Pinli ve 8 pinli güç arayüzleri rastgele gönderilir.

4、Navlun azaltmak için, ürün sevk edildiğinde varsayılan olarak renk kutusunda paketlenmeyecektir, ancak yine de sizin için paketleyip göndereceğiz!

Satınalma Notları

Farklı üretim partileri nedeniyle, gördüğünüz resimler ile aldığınız ürünler arasında ambalaj kutusunun görünümü, ürünün yüzey kaplaması ve arayüzün konumu gibi bazı farklılıklar olabilir.Olmadan değiştirilebilir notice.To ürün kalitesinden asla ödün vermeyeceğimizden emin olun.

Mallar hasar görürse, lütfen kurye şirketinizden mümkün olan en kısa sürede bir hasar sertifikası vermesini isteyin ve hasarı telafi edeceğiz!Hiçbir koşulda reddedilemez ve kayıp bizim rızamız olmadan tarafınızdan karşılanacaktır, teşekkür ederim Nakliye Şartları

Tüm uluslararası gümrük vergileri ve ücretleri bireysel ülke kurallarına ve düzenlemelerine tabidir ve alıcının sorumluluğundadır.Daha fazla bilgi için lütfen yerel gümrük idaresine danışın

Aşağıda genel bir nakliye kılavuzu bulunmaktadır

Anakartlar, yastık olarak köpük veya kabarcık ambalaj malzemeleri ile perakende karton kutu içinde paketlenecektir.Paketleme yöntemi farklı ürünler için değişebilir.

öğeler tam ödeme makbuzu üzerine 1-7 iş günü (ulusal tatiller hariç) içinde gönderilecektir.

Bildiklertarim.com.tr Standart Nakliye, genellikle Dünya Çapında 10-35 veya 60 gün

Hızlandırılmış Nakliye, via DHL /EMS .DHL : 3-10 gün, EMS: 7-22 Gün Alıcı Taahhüdü

Tüm ürünler, iyi çalıştıklarından emin olmak için sevkıyattan önce test edilir.Uyumluluk, parça, aksesuar vb. Sağlamaktan alıcı sorumludur.bu ürün için.

Söz konusu herhangi bir öğe varsa, alıcı teslimattan sonra mümkün olan en kısa sürede bize bildirmelidir.Size zamanında yüksek kaliteli satış sonrası hizmet sunacağız.iade politikası

Lütfen İade İzni veya tarafımızdan verilen diğer talimatlar olmadan herhangi bir ürünü iade etmeyin .Bilgimiz olmadan gönderilen tüm paketler reddedilecek ve hiçbir değiştirme yapılmayacaktır.

Garanti Düzenlemeleri

1、 Ürünlerimiz 2 yıl garanti ile sağlanır, ancak alıcının nakliye masrafları ve gümrük vergileri için ödeme yapması gerekir.Navlun ve görev ödemeden iade edilirse paketi kabul etmeyi reddediyoruz.Bundan doğan tüm zararlar alıcı tarafından karşılanacaktır.Lütfen anlayın.teşekkür ederim!

Arayüz Tipi PCI Express 3. 0X16
Güç konektörü Hiçbiri
Soğutucu Tipi Çift fan
Overclock NO
Bellek Arayüzü 256 Bit
Marka Adı JİESHUO
Video Hafıza Tipi GDDR5
GPU Modeli Radeon RX580
RGB NO
Model Numarası rx 580
Kaynak Anakara Çin
Çıkış Arabirim Tipi 3 x DisplayPort
Chipset Üretici AMD
Video Hafıza Kapasitesi 8 GB

5 Bu ürün için yorumlar

Anonymous - 2022-10-20

Bir hafta boyunca beklenenden daha hızlı geldi, ilk başlamadığım andan itibaren bıos'u düşürdüm ve pencereleri güvenli modda başlattım, iki kez ve tekrar yeniden başlattım.

Anonymous - 2022-10-24

Surgut'ta bir aydan biraz daha azdı. Kart kesinlikle yeni. Koydum, sürücüleri kurdum, her şey şikayet etmeden çalıştı, nasıl ve belirtildiğine karar verdim (ki bu mllse rtx3060 hakkında söylenemez, neredeyse aynı geldi Soğutucular güçlü bir yük durağı olmadığında sessizce çalışır-mükemmel! Kart memnun, çocuk da) 1080p 40-65 fps'de ultra ayarlarda Borderlands 3, fena değil. Genel tavsiye olarak.

Anonymous - 2022-11-19

Çok iyi paketlenmiş geldi, yüklü, mükemmel çalışıyor, vergilendirildi 143,00 Niterói RJ için, satıcı dedi 40 $. Hala tatmin olmaya değer. Entegre grafik işlemcimle çakışarak yazılımı yüklemem biraz zaman aldı, ancak youtub3'te video izlemeyi çözebilirdi.

Anonymous - 2022-10-01

Malları aldım, şu ana kadar açmadım, incelemeyi tamamlayacağım, teslim süresi günden güne, yazacağım gibi ambalaj iyi yıpranmış

Anonymous - 2023-01-08

Ekran kartı bir ay sürdü. İyi paketlenmiş. 76 Dereceye kadar ısıtılır. Fiyat için çok iyi. Metro Çıkışı çok yüksek. Bakalım ne kadar yaşayacak.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız