İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Sentetik Düz Uzun At Kuyruğu Postiş Wrap klipsli postiş Ombre Kahverengi At Kuyruğu Sarışın Sahte Saç

₺161.30 ₺114.46
( 0 Müşteri Yorumları )
  • sentetik ponytails
  • Sku: b186820
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • erkekler saç kravat, 40 inç at kuyruğu peruk, at kılı takıları, viet saç uzantıları, saç uzantısını kapat, wive at kuyruğu, orta at kuyruğu, tam saç uzatma, tanımsız pantolon, hızlı at kuyruğu saç uzatma

POPÜLER at kuyruğu ✿ Düz saç uzantıları at kuyruğu, gece dışarı, fotoğraf çekimi, tarih, parti veya herhangi bir özel durum için harika bir ek.Kaliteli ısıya dayanıklı saç liflerinden yapılmış, 110 gram ağırlığında, 26 inç tam uzunlukta, at kuyruğunuza uzunluk ve dolgunluk eklemek için mükemmeldir.Yeni bir benlik, asla beklemeye gerek yok.

GÖRÜNMEZ CEP ✿ Kendi saçınızı daha iyi örtmek için görünmez bir cep ile tasarlanmıştır.Sadece saçınızı cebinizden geçirin, daha doğal ve gerçekçi bir görünüm elde edersiniz.Bu saç at kuyruğu uzantısı mat ve yumuşaktır, insan saçına yakındır, iyi bir karışım ve hoş bir doku sağlar.Sanırım herkes değişimine şaşıracak ama kimse ne olduğunu bilmiyor.

Güvenli ve sıkı ✿ Daha hızlı ve daha kolay kullanım için iyi yapılmış sihirli macun ve klipsli tasarım, düzgün bir şekilde sarın ve sıkıca yapıştırın, bu at kuyruğu uzantılarını kısa sürede kendiniz kurabildiğinizden emin olun.Daha iyi bir konaklama için saç tokaları verilir.Tüm gün giymek için güvenli ama rahat at kuyruğu postiş sağlar.

Bakımı KOLAY ✿ Bu düz at kuyruğu saçı şampuanla yıkamanızı ve parfümle koku almanızı sağlar.Biraz saç kremi ile ıslatmak, düğümlenmeyi kolaylaştırmaz.Yıkadıktan sonra hafifçe parmaklarınızla düzenleyin, ardından doğal olarak havayla kurumasını bekleyin.Çok ise biraz bebek pudrası ekleyin shiny.It kolay bakım ile doğallığı uzun süre koruyabilir.

Olası fark ✿ Işıklar nedeniyle renk farklılıkları olabilir ve monitors.To renk eşleşmenizi sağlayın, hangi rengin size daha uygun olduğunu bize sorabilirsiniz.Şikayet etmeden önce lütfen bize bir şans verin, karşılaşabileceğiniz sorunların çoğundan çok endişe duyuyoruz ve etkili bir çözüm hazırladık.İyi bir gün yaşayacaksınız ya da paranızı geri alacaksınız.

Bu klip at kuyruğu uzantısı nasıl uygulanır?

◆ Saçınızı elastik bağlarla sıkı bir at kuyruğuna bağlayın.

◆ Saçını cebinden geçir.At kuyruğu uzantılarının çelik klipsini üst elastik üzerine yapıştırın.

◆ Saç ağını bir elinizle sabitleyin ve fazla at kuyruğunu diğer elinizle etrafına sarın.Sardıktan sonra sihirli macunla sabitlenir.

◆ Fazla at kuyruğunu örtmek için lastiklerin etrafına sarın.Tüm görünümü saç tokalarıyla düzeltin.

İnsan saçından farklı olarak, sentetik saç lifleri statik nedeniyle 4-6 aşınmadan sonra karışabilir.

Karışık nasıl çözülür?

◆ Saç kremi ile ılık suda 5 dakika bekletin.Temizlemek için elinizle hafifçe bastırın,bükmeyin ve sıkmayın.

◆ Herhangi bir karışıklığı parmaklarınızla uçlardan nazikçe çıkarın ve yukarı doğru ilerleyin,gerekirse karışık saçları kesin.

◆ Kuvvetli sürtünmeyi önlemek için önce yıkadıktan sonra bir havluyla kurulayın.Saç kurutma makinesini 30 saniyeden daha kısa bir süre kullanın.

◆ %80 kuruduğunda, biraz saç bakımı esansiyel yağı uygulayın ve ardından havayla kurumasını bekleyin.

Sıcak ipuçları

◆ Uygularken,yıkarken veya bakım yaparken saçların sihirli macuna yapışmasını önleyin.

◆ Saçlarınız inceyse ve cebinizden geçmek istemiyorsanız,doğrudan da takabilirsiniz.

◆ Bu saç at kuyruğu el yapımıdır, normalde ilk kullanımda bazı saç lifleri dökülebilir.

◆ Toz ve nem sentetiklere zarar verebilir fibers.To bunu önleyin, bir sprey şişesi alabilir ve içine biraz saç kremi koyabilir, suyla doldurabilirsiniz.Sentetik içine püskürtün ponytail.It at kuyruğu saçlarının çok kuru olmamasına neden olur ve bir dereceye kadar karışmasını önler.

◆ At kuyruğunun etrafındaki bu sargı, ambalajın olası sıkışması nedeniyle aldığınızda mükemmel bir görünümde olmayabilir,bakımı sadece birkaç saniye sürer,renk karışımını daha iyi hale getirmek için parmaklarınızla taraklayın ve görüntülerdeki görünümü sunulacaktır.

Malzeme Sınıfı kanekalon
Eki Klip-
Paket başına Öğeler Sadece 1 Parça
Permalı Olabilir No
Kaynak Anakara Çin
Birimi Kilo 100 g / adet
Marka Adı Kong & Li
Doku Düz
Renk Türü Piyano Renk

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız