İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

5 Çift / grup kadın Kış Kalın Termal Çorap Yün Çorap Dikişsiz Çorap Kadife Kaşmir Bambu Çorap Ayak Bileği Erkekler Siyah Z7P0

₺67.04 ₺36.18
( 0 Müşteri Yorumları )

Tanımlamak:

gösterildiği gibi renk

Malzeme: havlu

Ağırlık: 50g * 5

Boyutu: Tek beden herkese uyar (35-42 uyar)

1. Termal çoraplar kalınlaştırılmış havlu kumaştan, sıcak, kalın, yumuşak ve rahat, aşınmaya dayanıklı, ter emici, cilt dostu kumaştan yapılmıştır.Bu kalın termal çoraplar soğuk kışın ayak parmaklarınızı sıcak tutacaktır.Bir beden çoğu kadına uyar.

2. Yüksek çoraplar, yüksek elastikiyet, şiddetli soğuktan korkmaz.

3. Kalınlaştırılmış Tam Havlu: Yumuşak tam havlu tasarımı sıcağa kilitlenir ve aşırı soğuk havalarda ayaklarınızı kuru tutmak için nefes alabilir ve rahatken ayaklarınızı hızla ısıtır.İç tabaka ayaklarınızı sıcak ve kuru tutmak için yumuşak ve nefes alabilir, sizi kış neminden kurtarır!

4. Şık görünüm ve sevimli renk: Günlük giyiminize uyması kolay, farklı parlak renklerde 5 çift kadın çorabı.Bu sevimli termal çorapları seveceksiniz!

5. Mükemmel Esneklik: Termal çorapların manşetleri, topukları ve ayak parmakları elastikiyetle doludur ve iyi bir uzayabilirliğe sahiptir, bu da ayaklarınızı ve baldırlarınızı herhangi bir bağlanma hissi olmadan etkili bir şekilde sığdırabilir.

6. Kalp ısıtan hediyeler: Soğuk kış aylarında kendinize veya arkadaşlarınıza sıcak çoraplar hazırlamanız gerekir.Sıcak kışlık çoraplar sizin için harika bir seçenek.Bu kışlık bot çorapları çeşitli ayakkabılarla çalışır ve kapalı ev, günlük işler, açık hava etkinlikleri, yürüyüş, kayak, dağcılık ve daha fazlası için mükemmeldir

Notlar:

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar farklı renkler gösterir ve gerçek renk aşağıdaki resimden biraz farklı olabilir.

2. Boyutu seçmekte zorlanıyorsanız, istediğiniz zaman benimle iletişime geçebilirsiniz, size bazı önerilerde bulunacağız, ancak yalnızca referansınız için.

3. Karışık ürün, renk ve ebat siparişlerini kabul edebiliriz.

Bu ürün şunları içerir:

5 çift çorap

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!Ürünlerimizin kalitesini garanti ediyoruz.size en kısa sürede cevap vermeye hazır olacağız.

Çorap Tipi Gündelik
Kalınlık Standart
Cinsiyet kadınlar
Malzeme Pamuk
Desen Türü Nokta
Parçalar 1 adet
Çorap Tüp Yüksekliği Orta Tüp
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız