İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

UURig Selfie Sopa gopro için tripod Max Hero 10 9 8 7 6 5 4 Insta 360 Bir R Profesyonel Ayarlanabilir Tripod Selfie Sopa Kutup

₺690.93 ₺393.84
( 1 Müşteri Yorumları )
  • Tripod
  • Sku: b231221
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • selfie sopa tripod

【Tripod + selfie çubuğu entegre tasarım】 Sadece bir Selfie çubuğu direği değil, aynı zamanda gopro için bir tripod da olabilir.Tasarım, bir selfie çubuğu ve bir tripodun işlevlerini bütünleştirir ve uzatma direği ile tripod modu arasında serbestçe geçiş yapabilir.

【Mükemmel kalite】 Dayanıklı ve sallanmayan, tripodun alt kısmında korumak ve stabilize etmek için kauçuk bir taban vardır. tripod.In ek olarak, tripodları birbirine bağlayan sabit çubuklar vardır, bu da tripodun stabilitesini büyük ölçüde artırır.Sap, daha iyi el hissi için kaymaz bir dokuya sahiptir.Su geçirmez, sualtı kullanımını destekler.

【Uzatılması kolay büküm】 Uzatma selfie çubuğu 5 ayrı uzunlukta uzayabilir,11.4"ila 50.7" arasında hızlı uzunluk ayarlamalarına izin verir.Ağırlık 316g, taşıması kolay

【Yaygın Uyumlu】 GoPro Hero Fusion, GoPro Hero(2018), Hero 10 9 8, Hero7, Hero6, Hero5, Hero5 Oturumu, Hero4 ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm GoPro kameralar için diğer AKASO EK5000 EK7000, SJCAM SJ4000 SJ5000.

【Geniş Kullanımlar】 Toplama etkinlikleri, parti, aile gezisi, seyahat, kamp, piknik, spor, oyunlarda grup fotoğrafı çekimi için tasarlanmıştır ve ayrıca selfie fotoğraflarının tam görünümünü elde etmeyi mümkün kılar!

Malzeme Plastik
Model Numarası Model Numarası.
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı CAMOLO
Tip Profesyonel Tripod
Kullanmak Aksiyon Kameraları
Paket Evet

1 Bu ürün için yorumlar

Anonymous - 2022-11-29

O bir pezevenk, zaten sahip olduğum orijinal ınsta ile ilgisi yok. Bu daha şişman ve sıcaktan çok daha kötü ve onu açmak çok pahalıya mal oluyor. Bir daha almazdım.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız