İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

HDMI DisplayPort KVM Anahtarı Çift Monitör 4K 60Hz 2x2 Karışık giriş DP HDMI KVM Switcher 2 Monitör 2 Bilgisayar PC laptop Mac için

₺3 248.76 ₺1 364.52
( 0 Müşteri Yorumları )
  • Aksesuarlar ve Parçalar
  • Sku: b258026
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • hdmı displayport kvm anahtarı çift monitör, hdmı çoklu görüntüleyici, hdmı sinyal amplifikatör, değiştirici, HDMI switcher, hdmı anahtarı 4 k

Ürünlerimizi beğendiyseniz, lütfen sepete ekleyin veya sık Kullanılanlara ekleyin, Sürpriz kuponlar ayıklamanızı bekliyor,

daha rafine küçük hediyeler göndermek için ücretsiz, müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz.

Mağazamızı takip ederseniz ve hayranlarımız olursanız, belirlenen bazı ürünler için ekstra %5 indirim alabilirsiniz.Ugreen mukavele baseus 2022 4K 60Hz KVM Anahtarı HDMI Displayport 2 Port 2 Monitör HDMI DP KVM Anahtarı USB 2.0 pc bilgisayar KVM Anahtarı Klavye Fare Switcher Kutusu Dizüstü Bilgisayar, PS4, Xbox

Tanım:

ZY-AHDK2,Navceker 4K 60Hz HDMI Displayport USB KVM Anahtarı, 2 bilgisayarı, dizüstü bilgisayarı, oyun konsolunu kontrol etmek için bir USB klavyeyi, USB fareyi ve bir HDMI monitörü ve bir DP monitörü paylaşmanızı sağlar.

İhtiyacınız olan iki bilgisayarla çoklu görev yapmak, ofiste veya evde üretkenliği artırmak için tasarlanmıştır; KVM ünitesinin üstünde bulunan manuel bir anahtar kullanarak 2 bilgisayar arasında geçiş yapabilirsiniz.

İsteğe bağlı 2 model vardır, farklı model farklı arayüze ve görünüme sahiptir, lütfen satın almadan önce uygun modeli seçin:

(1) Siyah renk ZY-AHDK2,Displayport 1.2 / HDMI 2.0 ve HDCP 2.2, 4 K@60Hz 2K@144Hz 1080@165Hz 2 port HDMI KVM USB 2.0 anahtarı 2 in 2 out çift monitör,destek RGB 4: 4:4, destek ayna, uzatın ve çapraz modu,tek tuşla anahtarı ve ekstra uzatma anahtarını destekleyin.

(2) Beyaz renk ZY-AK3,HDMI 2.0 b ve HDCP 2.2,4 K@60Hz 2K@120Hz 1080@144Hz 2 port HDMI KVM USB 3.0 anahtarı 2 in 2 out çift monitör,destek RGB 8:8:8(7.1 CH Dolby Atmos), destek ayna, uzatın ve çapraz mod, tek tuşla anahtar, Kısayol tuşu kontrolü ve IR uzaktan kumandayı destekler.

Özellikleri: HDMI Displayport DP KVM Swıtch 2 Port Çift Monitör Genişletilmiş Ekran, UHD 4K@60Hz RGB 4:4: 4, USB Hub, ses, düğme Anahtarlama, PC Monitör Klavye Fare Switcher 2 Bilgisayarlar için Kablolar ile 2 Monitörler

[HDMI DP KVM USB anahtarı çift monitör]: Navceker KVM anahtarı,bir dizi kontrol (klavye ve fare) ve bir HDMI ekran ve Displayport ekran ile 2 bilgisayarı kontrol etmenizi sağlar, 2 giriş ve 2 çıkış serbest seçim senkron geçişini gerçekleştirir.Bir iş istasyonundan diğerine geçmek zorunda kalmadan ana bilgisayar dizüstü bilgisayarını veya oyun konsolunu merkezi olarak kontrol edebilir ve yönetebilirsiniz.

[UHD 4K Görsel Zevk]: kvm anahtarı HDMI 2.0 ve standart HDCP 2.2'yi destekler. 4K@60Hz,2K@120Hz,1080@144hz'e kadar maksimum çözünürlüğü destekleyin;Ayrıca Displayport 1.2'yi destekleyin, 4K@60Hz,2K@144Hz,1080P@165Hz veya daha düşük çözünürlüğe kadar maksimum çözünürlüğü destekleyin,görüntü ekranını daha zarif ve gerçekçi hale getirir.

[USB 2.0 Bağlantı Noktasına Sahip Çift HDMI KVM Anahtarı] - Tarayıcı/USB sürücüsü/3D Yazıcı / Kamera gibi USB 2.0 bağlantı noktası cihazınızı Bağlamayı destekler

[★Daha Yüksek Düzeyde Klavye ve Fare Uyumluluğu]: Klavye ve fare geçiş modunu (Yarı DDM USB) destekleyin.Sıradan KVM tarafından desteklenmeyen daha fazla klavye ve fare işlevi kullanabilirsiniz.Kablolu K&M'yi destekler.sıfır gecikmeye yakın klavye ve fare geçişi.

[2.0 CH Ses Çıkarıcı ve MİKROFON]-KVM Anahtarı, içinde 3 segmentli 3,5 mm kulaklık cihazına takılabilen DAC yongası bulunan 3,5 mm Ses Jakı bağlantı noktası ile birlikte gelir.

[Geniş Uyumluluk]: Navceker HDMI dp kvm anahtarı kiti destek ayna modu, uzatın modu ve çapraz modu, aynı zamanda tüm dizüstü bilgisayarlar ile uyumlu ile HDMI / displayport bağlantı noktası ve diğer devices.It uyarlanabilir edıd'ye sahiptir, Windows, macOS, Linux, UNİX ve diğer işletim sistemlerine uyum sağlar.

[Tak ve Çalıştır]: Düğme anahtarı sinyal kaynağı cihazı, bir düğmeye basarak 2 bilgisayar arasında serbestçe geçiş yapın.Kurulumu basit, tak ve çalıştır, sürücüye gerek yok.USB C tarafından desteklenmektedir.

[Ne Olsun]: 1 x HDMI DP KVM USB Anahtarı, 2 x USB veri kablosu, 1x Güç adaptörü,1 x Kullanım Kılavuzu.Navceker, sorunlarınızı zamanında çözmek için satın alma işleminizden uzun süre memnuniyet, güler yüzlü ve ulaşılması kolay müşteri hizmetleri sağlar.Eğer herhangi bir sorun varsa, lütfen bize ulaşın biz hemen slove.

Özellikler: 2 İn 2 Out 4 K USB 2.0 HDMI Displayport KVM Anahtarı Kutusu çift monitör 2 PC Paylaşımı için Klavye Fare Yazıcı Tak Oyna Video 2 Ekran USB anahtar ayırıcı

- Ürün Tipi: HDMI DP USB 2.0 KVM Anahtarı (2 giriş 2 çıkış)

- Giriş Portu: HDMI 2. 0x3, Displayport 1. 2x3, USB x2, USB 2.0x3, MIC x 1

- Çıkış Noktası: 1 x HDMI 2.0, 1 x Displayport 1.2, 1 x L/R ses

- Boyutlar: 111. 8x63. 2x24. 5mm

- Malzeme: Alüminyum Alaşım shellanti-pas, anti-korozyon, anti-parazit, hızlı iletim, surtace oksidasyon

Özellikler

Bilgisayar ayarına bağlı olarak genişletilmiş veya çoğaltılmış ekranı destekleyin.

Destek max up çözünürlük 4K@60Hz, aşağı uyumlu

Destek HDCP ve otomatik EDID

Destek 3.5 mm kulaklık çıkışı

Destek mikrofon girişi

Destek denetleyici veya düğme anahtarı

USB fare, klavye, U disk, yazıcı, kamera vb.Gibi bağlanabilen USB aygıtları.

Dahili otomatik dengeleme sistemi, resim konumu, net ve kararlı

Dahili ESD elektrostatik koruma devresi, çok yönlü koruma sistemi güvenliği

Paket içeriği

1 x HDMI KVM USB Anahtarı

2 x USB veri kablosu

1 x USB güç kablosu

1 x uzatma anahtarı kontrolü

1 x Kullanım Kılavuzu

not:

1.To çift monitör ekranı alın, her bilgisayar / dizüstü bilgisayarın KVM anahtarındaki karşılık gelen HDMI Giriş A ve Giriş B bağlantı noktasına 2 video bağlantısına ihtiyacı vardır.

Bağlayıcı A USB, Displayport (DP), Tip-C, HDMI Uyumlu
Dış Çap 1mm
Tip HDMI Uyumlu Kablolar
ürün adı kvm anahtarı 2 port usb
Özellik HDMI Uyumlu2.0
Garanti bir yıl ücretsiz garanti usb hdmı kvm anahtarı switcher
3D 2 bağlantı noktalı hdmı kvm anahtarı mac PC
Bir anahtar kvm anahtarı hdmı usb
Model Numarası ZY-AHDK2 HDMI dp kvm anahtarı usb 2 bağlantı noktası
Paketleme Karton Kutu
Sertifika ce, FCC'NİN, RoHS
Bağlayıcı B USB, kriko, Tip-C, Displayport (DP), HDMI Uyumlu
Demet Paket 1
Kaynak Anakara Çin
usb bağlantı noktası HDMI DP kvm anahtarı 2 port usb
Uygulama Mültimedya, DVD Oynatıcı, Televizyonlu, projektör, ıPod için, Ekran, MP3 / MP4 Çalar, Bilgisayar, TV kutusu, Kamera
Video standardı 2 port USB KVM Anahtarı HDMI
Marka Adı Navceker'in
Video çözünürlüğü 4K HDMI Displayport KVM Anahtarı çift monitör
Cinsiyet Erkek-Erkek
Paket Evet
Displayport hdmı kvm'yi değiştir
Koruyan Korumasız
HDMI bağlantı noktası DP kvm anahtarı hdmı usb 2 bilgisayar 2 monitör

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız