İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Klavye Tuş Kapağı Ve Menteşe ASUS ACER HP DELL IBM lenovo Xiaomi HUAWEİ Samsung MSI LG Haier Apple HASEE SONY Klavye

₺22.85 ₺20.57
( 2 Müşteri Yorumları )

Rastgele gönderilen resimler sağlamazsanız, satın almadan önce lütfen bana belirli modeli söyleyin.Fiziksel fotoğraflar, ihtiyacınız olan harf tuşlarını sağlamanız gerekir, lütfen satın alma zamanı hakkında bize bilgi verin.İhtiyaçlarınızı bize bildirin.Açıklama: Bu bir anahtar, tüm klavye değil.Lütfen satın almadan önce bir tuşa basarsanız sinyal olmadığını unutmayın.Çözmek için tüm klavyeyi değiştirmeniz gerekecektir.Anahtarın klavyeden düşüyordu.Ürünlerimizi satın alabilirsiniz.Düzen / Dil: Diğer dil klavyesine de sığabilir.Dahil: bir anahtar ve altında bir çift klip.Dikkat: Örneğin: Bir dizi "A" veya "B" düğmesine ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.

Negatif geri bildirime başvurmadan önce lütfen sorunu çözmek için bize bir şans verin.

Toplu satın almak istiyorsanız lütfen bize ulaşın, çok iyi toptan fiyat alacaksınız. 1. Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç) 2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir. 3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir. 4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir. 5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir. 6. Eğer ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti! 1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı. 2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI. 3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Bildiklertarim.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz. 4. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil. 1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir. 2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ TAMİR ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ.Bildiklertarim.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir.Bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz, böylece satisfaction.It biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

Marka Adı ONEVAN'IN
Tip Anahtar Kapaklar
Kaynak Anakara Çin

2 Bu ürün için yorumlar

Anonymous - 2023-01-06

Mükemmel ambalajda hızlı bir şekilde alınır. Satıcı hızlı ve duyarlıydı ve tam olarak neye ihtiyacım olduğunu anladı. Bir HP Elitebook 840 G3, N, J ve B harfleri için fare işaret çubuğuna sığacak şekilde kavisli 3 yedek tuşa ihtiyacım vardı. 3 Anahtarı da mükemmel durumda aldım ve tam olarak eşleşiyorlar. Kurulum son derece kolaydı ve satın alma işleminden çok memnunum. Bir aydan biraz daha kısa bir sürede Kanada'ya teslim edildi. Bu fiyata çok değer! Bu satıcıyı şiddetle tavsiye ederim!!

Anonymous - 2023-01-04

Yanlışlıkla, anahtarı çıkarırken, dizüstü bilgisayardaki boşluk çubuğu-kırdı. Bir düğme aramak için birçok dükkan denilen büyük bir şehirde yaşıyorum. Her yerde bir cevap duydum: 7-8 bin için sadece en iyi kasaları (dizüstü bilgisayarın üstü tamamen) satıyoruz... Umut sadece Çin içindi, ama o kadar da küçüktü. Ama dedikleri gibi: girişim işkence değil. Satıcı bana böyle bir düğme olduğuna dair güvence verdi. Gönderildi... 3 haftalık durgun beklentiler ve mutluluğumun sınırı yoktu: düğme tam olarak benimki gibi! Düğmenin böyle bir "zırh" içinde nasıl güvenli bir şekilde paketlendiğini (bir fotoğraf ekleyeceğim) ayrı ayrı not etmek istiyorum, en azından 20. kattan atılabilirana sipariş verirken, dizüstü bilgisayarın tam modelini (arka kapaktan), tüm klavyenin fotoğrafını ve klavyenin fotoğrafını yazın. her iki taraftaki düğmenin fotoğrafı ve mutlu olacaksınız

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız