İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Bluetooth Ses Alıcısı kurulu Bluetooth 5.0 mp3 kayıpsız ses şifre çözücü kurulu Kablosuz Stereo Müzik Modülü Kablosuz hoparlörler

₺39.23 ₺24.38
( 0 Müşteri Yorumları )
  • Aksesuarlar ve Parçalar
  • Sku: b284716
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • kaydedici derin ses ormanı, kulaklık amplifikatörü kulaklık amplifikatörü, az fitness ekipmanları, spektrum analizörü ses, zoee bluetooth hoparlör, mp3 çalar hıfı bluetooth, ındesh araç ses, opel bluetooth alıcısı, plafond led mp3, modül lh t3630 amp

Ürün adı: Bluetooth dekoder kurulu

Çalışma gerilimi: DC 3.7~24 V

Bluetooth sürümü: 5.0

İletim mesafesi: 15 metre (engel olmadan görünür)

Sinyal gürültü oranı: ≥90dB

Bozulma derecesi: ≤ - 70dB

Kanal sayısı: çift kanal (stereo)

Ses arabirimi: 3.5 mm ses arabirimi

Modül koruma mekanizması: güç ters bağlantı koruması

Arayüz Açıklaması:

1. Güç kaynağı kullanabilirsiniz mikro-USB cep telefonu şarj cihazı, 3.7-4.2 V lityum pil, 3.7-24 V DC güç kaynağı, üç birini seçebilirsiniz.

2. Dekoder kartını açmak/kapatmak için "açma/kapama kontağını" 2 saniye kısa devre yapın.Pille çalışan durumlar için, kullanılmadığında kapatmak güç tasarrufu sağlar ve modifikasyonu kolaylaştırır.

Talimatlar:

Güç açıldıktan sonra, mavi gösterge ışığı hızlı bir şekilde yanıp söner ve Bluetooth moduna girer; "komut istemi sesi" yayınlandıktan sonra eşleştirme moduna girer ve eşleştirmeyi bekler; cep telefonu Bluetooth'u "XY-WRBT" yi (güç amplifikatörü kartı cihaz adı) arar, "XY" yi tıklayın- WRBT "Bağlantı başarıyla bağlandıktan sonra," istemi sesi " çalınır, gösterge ışığı yanar ve cep telefonu müziği çalınabilir.Müzik çalarken gösterge yavaşça yanıp söner; Bluetooth bağlantısı kesildikten sonra, amplifikatör kartı bir sonraki eşleştirmeye hazırdır ve "istemi sesi" çalındıktan sonra girer Eşleştirme modu eşleştirmeyi bekliyor.

3.7 V lityum pil güç kaynağı kullanmak için önlemler

1. Pil gücünü kullanırken, akü voltajı 3.3 V'den düşük olduğunda kod çözücü kartı otomatik olarak kapanır ve ardından yeniden açıldıktan veya tamamen şarj olduktan sonra makineyi açmak için açma/kapama kontağını 2 saniye kısa devre yapar.

2. Güç sağlamak için bir pil kullanırken, pil voltajı çok düşükse, "cızırtılı" bir ses olabilir appear.In bu durumda, pilin şarj edilmesi gerekir.

3. Dekoder kartında lityum pil şarj koruma devresi olmadığından, koruma kartlı bir lityum pil kullanılması önerilir.

4. Şarj edilebilir piliniz doğrudan Mikro USB şarjı destekliyorsa, pili doğrudan şarj etmek için Mikro USB kullanabilirsiniz.

Paket içeriği:

Bluetooth dekoder kurulu x1

Kaynak Anakara Çin
Ağırlık 7g
Sertifika Hiçbiri
Uyumlu Ses ve Video Ekipmanı Stili Kulaklıklar ve Kulaklıklar, Hoparlör, Dijital-Analog Dönüştürücü (DAC), Profesyonel Ses Ekipmanları, Amplifikatör, oyuncu
Model Numarası Bluetooth 5.0 stereo ses şifre çözücü kurulu
Boyutlar (GxYxD)) 4. 40x3. 00x0. 50 CM
Marka Adı occkic'in
Tip Ses
Demet Paket 1
Paket Evet

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız