İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Çok Fonksiyonlu Kendini Savunma Anahtarlık şişe açacağı Su Geçirmez Taşınabilir Defensa Kişisel EDC Aracı Stinger Anahtarı Tornavida

₺78.27 ₺54.85
( 0 Müşteri Yorumları )
  • Güvenlik ve Koruma
  • Sku: b403459
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • kasa 9t güvenliği, araçlar gb multi, robot kişisel savunma, kişisel savunma anahtarlık, sevimli savunma Anahtarlık, kişi savunma anahtarlık, hoodies savunma, knuckle buster kolye, titanyum tornavida phillips, altıgen çok amaçlı anahtarlık

Açık EDC araçları

Küçük ve kompakt anahtarlık multitool, bir hediye veya asılı bir damla olabilir.Bir anahtarlık ve karabina takın, bisiklet, tırmanma, kamp, macera ve diğer açık hava etkinlikleri için taşıması kolaydır.

Yüksek kaliteli malzeme

Savunma anahtarlıkları, sertlikte mükemmel performansa sahip ultra sağlam, pas önleyici, korozyon önleyici özelliklere sahip yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmıştır, bu çok amaçlı alet dayanacak şekilde yapılmıştır.

Hayatta kalmak için el aletleri

Aracınız bir kaza geçirdiğinde, camı kırmak için kullanabilirsiniz.Kızlar veya gezginler için kendini savunma araçları olarak ideal bir anahtarlık için kullanılabilir.

Hafif ve taşınabilir

Bu cep araçları bluky değildir ve elinize rahatça sığar ve çantanıza kolayca sığar veya pocket.It tüm eyaletlerde yasaldır ve hatta uçağa alınabilir!

Günlük kullanım için uygun

Kapı kolları, dokunmatik tuşlar, asansör düğmeleri, bira açacağı, sifonlu tuvaletler için stylus kalemler, kulplar gibi gerekli enfekte iç mekan dış yüzeyleri için uygundur.Düğmelere basmak ve mikropları günlük olarak uzak tutmak kolaydır.

Acil hayatta kalma düdüğü

Düdük, sesin çeşitli acil durumlar için çok yararlı olan uzun mesafeden duyulabilen 120db'ye ulaşmasını sağlayabilir.

Ürün fotoğrafları

Sipariş vermeden önce ürün açıklamamızı gerçek ürünlere uygun olarak garanti ediyoruz, lütfen spesifikasyonu açıkça kontrol edin.

Model Numarası savunma anahtarlık
Uygulama açık kamp
Marka Adı LISM
Malzeme Yüksek Kaliteli Paslanmaz Çelik
Renk Gümüş
Özellik Kendini Savunma Şişe Açacağı
Ürün Çok fonksiyonlu EDC anahtarlık
Boyut 9 x 6cm
Mod Kendini Savunma İğnesi
Kaynak Anakara Çin
Ağırlık About 40g

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız