İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

HTZSAFE Ekstra Güneş ışın Sensörü - 400 Metre Kablosuz Menzil - 60 Metre Sensör Aralığı-Tüm HTZSAFE Alıcılarıyla Uyumlu

₺2 633.25 ₺1 843.29
( 1 Müşteri Yorumları )
  • Güvenlik ve Koruma
  • Sku: b410031
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • foco solar 80 w sensör, wifi kızılötesi ışın dedektörü, led ışıklar von alacakaranlık sensörü, hareket sensörü zili, alüminyum metal tozu, galaxy ışın 2 sensörü, miezu hareket sensörü, lazer sensör alıcı modülü, tanımsız pantolon, tanımlanmamış cosplay

NOT LÜTFEN:

Gümrük vergisi ve görev: Alıcılar gümrük vergisi/vergilerden sorumludur, herhangi bir sorunuz varsa, ödeme yapıldıktan sonra lütfen bizimle iletişime geçin.

Gemi RU / PL / ABD depo Gümrük Vergisi ve Hızlı teslimat ÜCRETSİZ olacak.

RU (AB fişi) depo ve ABD (ABD fişi) sadece lo cal adresine gönderilir.

Polonya (AB fişi) depo Yerel ve aşağıdaki ülkelere gönderilebilir: PT, FR, DE, IT, AT, CZ, DK, LU, NL, BE, İNGİLTERE, HU, ES, SK, SI, IE, FI, LV, LT, SE, BG, EE, GR, RO.

GÜNEŞ KABLOSUZ ışın SENSÖRÜ

GÜNEŞ ışın sensörü: Güneş enerjili, kablolama yok pili değiştirmeye gerek yok.Dış hava koşullarına dayanıklı güneş ışın sensörü, dahili şarj edilebilir pil ile çalışır ve pil, yağmurlu veya bulutlu günlerde dahili güneş paneli tarafından şarj edilir.Bunlar ayrıca sensörün arkasında DC5V-DC12V güç adaptörü ile şarj edilebilen veya sensörler iç mekana veya bazı karanlık alanlara monte edilecekse ekstra güneş panelleri ile güçlendirilebilen bir şarj jakıdır. .

400 METRE kablosuz iletim aralığı: Güneş ışın sensörü kablosuz sinyali 400 metreye kadar iletir (gerçek aralık yerel araziye bağlı olarak değişir), izlenecek geniş bir çevreniz veya mülkünüz olsa bile harika bir çözümdür.Sistem, diğer cihazlardan gelen kablosuz sinyal parazitini önlemek için gelişmiş kablosuz iletim teknolojisini(FSK+FHSS) benimser.

60 METRE SENSÖR algılama aralığı: Güneş ışını sensörleri çift olarak çalışır ( biri verici, diğeri alıcıdır ), güneş ışını sensörlerinin kızılötesi algılama aralığı 60 metreye kadar, kızılötesi algılama terminallerinin 60 metreye kadar monte edilebileceği anlamına gelir.

Düşük yanlış ALARM oranı: Aktif ve çoklu kızılötesi ışınların kullanılması, küçük hayvanlardan ve kuşlar ve düşen yapraklar gibi küçük nesnelerden gelen yanlış alarmları azaltır; Süper kızılötesi nüfuz gücü, şiddetli yağmur/ sis/ kar gibi kötü hava koşullarından kaynaklanan yanlış alarmları azaltır; Kızılötesi analiz teknolojisinin kullanımı, küçük hayvanlardan ve düşen yapraklar gibi küçük nesnelerden gelen yanlış alarmları azaltır; Süper kızılötesi nüfuz gücü, şiddetli yağmur / sis / kar gibi kötü hava koşullarından kaynaklanan yanlış alarmları azaltır; güçlü güneş ışığı gibi diğer doğa ışık kaynakları paraziti.

TÜM HTZSAFE alıcılarıyla UYUMLU-Tüm HTZSAFE sensörleri tüm HTZSAFE alıcılarıyla çalışacaktır.

DAHA DÜŞÜK YANLIŞ ALARM ORANI

IŞIN SENSÖRLERİ nasıl kalibre EDİLİRGENİŞ UYGULAMA ARALIĞIKURULUM RESİMLERİTAMAMEN GENİŞLETİLEBİLİR VE UYUMLU SİSTEM(TÜM HTZSAFE ÜRÜNLERİ BİRLİKTE ÇALIŞABİLİR)

Kaynak Anakara Çin
Özellik 1 Güneş açık ışın sensörü (Kablolama yok, Pili değiştirmeye gerek yok)
Sertifika CE
Akıllı ev platformu Hiçbiri
Özellik 2 Tüm HTZSAFE Alıcıları İle uyumlu
Sensör Algılama Aralığı 60 metre
Marka Adı HTZSAFE
Model Numarası Model Numarası.
Kablosuz iletim aralığı 400 Metre (görüş hattı)
Mesafe 60M

1 Bu ürün için yorumlar

Anonymous - 2022-10-17

Çok kaliteli görünüyorlar. Teşekkürler denemeliyim ama sanırım işe yarayacaklar.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız