İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

GF07 İzci Miniatuur Akıllı Bulucu Ouderen En Kinderen Otomatik Anti-Diefstal Opname Manyetik Anti-verloren Gps Otomatik Acc

₺39.42 ₺24.38
( 0 Müşteri Yorumları )
  • Güvenlik ve Koruma
  • Sku: b424347
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • gps 0 07, ligacao gps, şapka izleyici, gps kız arkadaş 07 lote, fayans çıkartmaları kişisel tasarım, çan izleyici, s10 5g gerçek karbon manyetik, audi 4g gps, minoi gps, gf07 gps gerçek zamanlı

Tanım:

Kullanımı: Alarm bulucunun arabaya, çocukların okul çantalarına, yaşlıların ceplerine veya değerli eşya çantalarına yerleştirilip yerleştirilmediğine bakılmaksızın, alarm bulucunun konumu hakkında bilgi almak için cep telefonuyla alarm bulucuya SMS talimatları gönderebilirsiniz. tüm süreci izlemeniz ve kavramanız için uygun hedefin gerçek zamanlı konumu.

Ürün özellikleri:

Uzaktan çalıştırma: Kayıt, konumlandırma ve diğer görevleri gerçekleştirmek ve durdurmak için konumlandırıcıyı SMS ile kontrol edebilirsiniz.

Uzak konum sorgusu ve çevrimiçi izleme: mevcut hedef konumun uzaktan sorgulanmasını ve gerçek zamanlı izlemeyi destekler.

Genişletme TF kartı: TF kartının genişletilmesini ve TF kart belleğinin uzaktan temizlenmesini destekler.

Bulucu durumunun uzaktan sorgulanması: ana bilgisayarın tüm işlevlerinin açık veya kapalı olup olmadığı, pil kapasitesi, bağlama numarası, sinyal gücü, başlangıç frekansı, GPRS, TF kart kapasitesi vb.Uzaktan sorgulamayı destekler.

Uzaktan kayıt: Konumlandırıcının uzaktan kayıt işlevini destekleyin.

Sesle etkinleştirilen geri arama: Sesle etkinleştirilen geri arama işlevinin uzaktan etkinleştirilmesini destekler.Etkinleştirildikten sonra, konum belirleyicinin etrafındaki ses 40db'den büyük olduğunda, konum belirleyici önceden ayarlanmış cep telefonu numarasını otomatik olarak arayacaktır.

Tek yönlü arama: Konum belirleyici numarasını çevirirken, konum belirleyicinin etrafındaki sesi duyabilirsiniz (arama sırasında konum belirleyici herhangi bir ses veya ışık yaymaz).

Özellikler:

Ürünler: GF-07 konumlandırıcı

Renk: siyah

Malzeme: mühendislik plastik

Pil kapasitesi:3.7 V 400 mah Li-İon

Bekleme süresi:12 gün

Çalışma süresi:4 ila 6 gün

Konuşma süresi:150-180 dakika

Biçim: GSM / GPRS

GPRS: Yükleme60, TCP / IP

GSM konumlandırma süresi: 25 saniye

Diğer parametreler:

Konuşma akımı: ≈150mA

Bekleme akımı: ≈2.5 mA

Çalışma gerilimi: 3.4 4.2 V DC

Açık ses kontrol akımı: ≈30mA

Genişletme kartı:Mini TF kartı

Çalışma sıcaklığı: -20 ° C ila 55 ° C

Görünüm boyutu: 3.5* 2.0* 1.4 cm (L * G * Y )

Temel parametreler: spektrum GSM850/900/1800/1900 MHZ

Desteklenen ülkeler: Çin İngiltere Fransa Almanya Hollanda İtalya İspanya Brezilya, Portekiz, Danimarka Rusya Polonya Türkiye Macaristan Tayland Endonezya Malezya Vietnam myanmar Pakistan, Irak, Suudi Arabistan, Yunanistan kazakistan Moğolistan dubai vb...

Özellikler:

1. Bu, haritadaki konumu görüntülemek ve bilgisayar platformundaki konumu izlemek için cep telefonlarını kullanabilen ve aynı zamanda konumu doğrudan Çince SMS ile yanıtlayabilen aynı türden tek üründür.

2. İlk olarak, baz istasyonu konumlandırmasına Google Haritalar konumlandırması eklenir ve bu da ürünün hata mesafesini büyük ölçüde kısaltır.

3. Ayrıca Google konumlandırma modu nedeniyle ürün konumlandırma izleme işlevini destekler.

4. Bu ürün, emmek için yerleşik iki güçlü mıknatısa sahiptir, böylece herhangi bir metali kullanabilirsiniz ve mıknatıslar otomatik olarak emer, bu da kurulumu çok uygundur.

5. Bu ürünün platform ücretlerine ihtiyacı yoktur ve ömür boyu ücretsiz olarak kullanılabilir.Alarm bulucuya kısa bir mesaj göndermeniz yeterlidir ve aşağıdaki Çince adres bilgilerine ve Google Haritalar bağlantısına cevap verebilirsiniz.Cep telefonu operasyonunun tüm süreci basit ve bir adımdır.

6. Bu ürün, şarj ile otomatik açma işlevine sahip, yani güç kaynağına bağlı olan piyasadaki tek üründür.Alarm bulucunun gücü bittiğinde ve ürün kapatıldığında, gelen ürün otomatik olarak açılır ve şarj olmaya devam eder ve uyarı ve şarj SIM karta takılmalıdır.

Paket içeriği:

1 * GPS bulucu (arkasındaki mıknatıs ile)

1 * USB şarj kablosu

1 * talimatlar

Notlar:

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Sizinki ile detay boyutları karşılaştırın, izin lütfen 1-3 cm hata, nedeniyle manuel ölçüm.

Ürünlerin bazı sorunları varsa, kötü geribildirim vermeden önce lütfen bir mesaj bırakın.

Anlayışınız için teşekkürler.

Sertifika Hiçbiri
Ücretsiz Kargo Hızlı Kargo
Akıllı ev platformu Hiçbiri
Model Numarası Gps araç takip cihazı
için Gps Oto Aksesuarları
destek Dropshipping ve Toptan Satış
Kaynak Anakara Çin
İşletim Dili İngilizce
İşlev GF07 GPS Bulucu
Tip GF07 GPS Tracker

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız