İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

2022 YENİ Yükseltilmiş Hassas altın tarayıcı TRX Pro Saptayarak GP-pointer2 su geçirmez metal el dedektörü Bilezik

₺1 497.83 ₺524.29
( 1 Müşteri Yorumları )
  • Güvenlik ve Koruma
  • Sku: b66163
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • altın dedektörü obuk, poster trx, smoant evaporatör, metal dedektörü ekipmanları, altın dedektörü mini, metal dedektörü acohe, güvenli dedektör, minilade metal dedektörü, tanımsız pantolon, analiz metal dedektörü

2022 YENİ Yükseltilmiş Hassas Metal Dedektörü Pro Saptayarak GP-pointer2 su geçirmez metal el dedektörü Bilezik

SHRXY,hazine geri kazanımı sırasında metalik (demir ve demir dışı) nesneleri hassas bir şekilde tespit etmek için tasarlanmış elde tutulan bir metal dedektörüdür.SHRXY, metalik hedeflerin geri kazanılmasına yardımcı olmak için bir yer arama metal detektörü ile birlikte kullanılmak üzere tasarlanmıştır.SHRXY, metal nesnelerin varlığını göstermek için hem sesli hem de titreşimli alarmlara sahiptir.GP-POİNTERII metal hedefe yaklaştıkça alarmların yoğunluğu artar.Bir saptama ucu ve yandan tarama özelliğine sahip bir kazıma bıçağı ile SHRXY, en küçük metalikleri bile kolayca tespit etmede çok etkilidir objects.An LED el feneri karanlık ve düşük ışık koşullarında yardımcı olur.SHRXY, IP 66 standart su geçirmezlik derecesine sahiptir .onu çevreden tamamen korumak ve akan su altında yıkanmasına veya su altında çalıştırılmasına izin vermek 2m. MIL STD 810 F'ye dayanan SHRXY POİNTER fs dayanıklılığı, zorlu ortamlarda bile yıllarca güvenilir çalışma sağlayacaktır.

Yükseltilmiş sürüm SHRXY GP-POİNTERII, piyasadaki diğer herhangi bir pinpointer'a benzemez.SHRXY muhafazasının içindeki devreyi kullanma.SRHXY, mükemmel orantılı tepkiye, seçilebilir bip sesi ve/veya vibratöre, Daha sağlam LED ışığa, kordon halkalarına, daha uzun süre pil çalışmasına ve derinlik işaretli hava koşullarına dayanıklı bir muhafazaya sahiptir ve SHRXY işaretçisini piyasadaki en eksiksiz işaretçi yapar.

Kontrol mesafe: 1 yuan paraları 5-8 CM! ( Farklı paralar farklıdır )

mod SHRXY GP-POİNTERII

Frekans 12 kHz

Sıcaklık aralığı 5° ila 158°F (-15° ila + 70°C)

Arama modları Tüm Metal hareketsizler

Hedef göstergesi Bip sesi, titreşim (seçilebilir)

Hedef yanıt Orantılı

Arama bobini 0.3 " / 7.6 mm koaksiyel

Konut Hava Koşullarına Dayanıklı

Ağırlık 6.5 oz / 185g

Uzunluk 10 inç / 25 cm

Piller (1) 9V, alkalin veya daha iyisi

Pil lire 20 saat tvoiral

Garanti 1 yıl

1 x GP-Metal el dedektörü 1 x Kullanım Kılavuzu

Çin antik sikke hediye!

Dokuma kemer kılıfı ile birlikte gelir ve sizin için perakende kutusunda :)

Lojistik gereksinimleri nedeniyle, pil olmadan teslimat!!daha fazla tırmanmayı yapmak için, performans büyük ölçüde geliştirildi, Pil bölmesinde, alıcının ürünü sökmesini önlemek için bir kağıt şerit contası ekliyoruz,çalışamıyoruz, Anlaşmazlıkları önleyemiyoruz.Lütfen açmaya çalışmayın,Eğer açarsanız,Satış sonrası sorun.Alıcı tarafından sorumlu!!!

1. Ödeme koşulları: Müşterinin yararını garanti edebilecek paypal veya Emanet veya TT veya western union'ı kabul ediyoruz. 2. Hızlı teslimat: Tüm ürünlerimiz stokta ve alıcının ödemesinden sonraki 1 gün içinde teslimatı yapmayı garanti edeceğiz .Müşterilerden ödeme talep eden ancak uzun süre gönderilmeyen bazı satıcılardan çok nefret ediyoruz.Bu nedenle, alıcı ödemeyi yaptıktan sonra test sürecini çok daha hızlı hale getirmek için altın dedektörünü test etmek için 50 mühendis daha tuttuk. 3.Kalite garantisi: 1) Her ürün size gönderilmeden önce 1-3 gün boyunca test edilecektir.Her ne kadar tüm makinelerde 3 gün boyunca test yapmamız çok zor olsa da, müşterinin menfaatini korumak için en az 1 gün test edeceğiz. 2) Sadece reklamı yapılan ürünleri satıyoruz.Mağazamızda herhangi bir sahte / yanlış bilgiye izin verilmez. 4. Satış sonrası servis: Yapay hasar hariç altın dedektörümüz için 2 yıl garanti veriyoruz. (Müşteri nakliye ücretinden sorumludur) 5. Fiyatımız: Müşteriye acentenin maliyetini düşüren doğrudan fabrikayız, müşteri sadece rekabetçi fiyatı alıyor. 6. Taahhüdümüz: Ürün fiyatımız en ucuz veya en pahalı değildir.Bu sektörde hayal bile edemeyeceğiniz her zaman çılgın bir fiyat vardır ve biz o çılgın yalancılarla rekabet edemeyiz.Ama size söz verebileceğimiz şey şudur:

2018 YENİ Yükseltilmiş Hassas Metal Dedektörü white'ın TRX beyaz Pro Saptayarak GP-pointer2 su geçirmez metal el dedektörü ile Bilezik

Alârm Aynı anda ses ve titreşim
Kaynak Anakara Çin
Renk SİYAH / TURUNCU
Ana amaç El Tipi Metal Dedektörü
Sertifika CE
Marka Adı shrxy
Tip İşaretçi Metal Dedektörü
Su geçirmez performans Suya dayanıklı Tasarım
Akıllı ev platformu Hiçbiri
Model Numarası GPII İŞARETÇİSİ
kalıp GP-POİNTERII
Modeller İşaretçi Pinpointing
Kendin Yap Malzemeleri ELEKTRİK
Algılama mesafesi 1YUAN paraları 5-8CM!

1 Bu ürün için yorumlar

Anonymous - 2022-12-28

Çok teşekkür ederim.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız