İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Ücretsız Kargo Görüntülü Kapı Telefonu İnterkom Sistemi Kapı Zili Açık CMOS Gece Görüş Kamera Ünitesi Erişim Kontrolü İçin

₺668.07 ₺561.23
( 0 Müşteri Yorumları )
  • Güvenlik ve Koruma
  • Sku: b79305
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • görüntülü kapı telefonu interkom sistemi kapı zili, vto6531h, kapı telefonu, görüntülü kapı telefonu açık kamera, Dahili telefon, ınterfon ana sayfa

ürün açıklaması

Hala eski bir kapı zili mi kullanıyorsun?

Onları terk edin, görüntülü Kapı Telefonu Ana güvenlik sistemidir.

Sadece dışarıyı izlemekle kalmaz, aynı zamanda ailenizi güvende tutar!

Ailenize tehlike ve rahatsızlık getirecektir,

dışarıda ne olduğunu bilmiyorsan.

Arkadaş ziyaretini bilmiyor musun?Hırsız mı?Çocuklar gelişigüzel kapıyı açar mı?

Bu sorunları önlemek için lütfen görüntülü kapı telefonumuzu kurun.

Ürün Tanıtımı

Bu bir 700 TVL video kapı zili kamera, model XSL-L.It 6 adete kadar iç mekana bağlanmayı destekler monitor.It dahili led ışıkları gece görünümünü iyileştirir, yağmur geçirmez kapak bunun için iyi bir koruma sağlar.

Ürün Özellikleri

Model Adı: XSL-L

Gece görüş: kızılötesi ışık, 5 metre içinde görünür

Kamera: 30W

Çözünürlük: 700TVL

güç Kaynağı: Monitörden güç alın

GÜÇ: Bekleme: ≤0W Çalışma: ≤2W

Çalışma Sıcaklığı:-30℃ -60℃

Gece Görüş: IR LED, Süper arka ışık telafisi

Kurulum: Duvara montaj

Boyut: 130 * 93 * 30mm (U / G / Y)

1. Görüntülü İnterkom

Bu dış mekan kamerasını iç mekan monitör ekranına bağlayabilirsiniz.Ekran aracılığıyla, kapıdan kimin çıktığını görebilir ve dış mekan kamerasındaki çağrı düğmesine bastığınızda, her biriyle konuşabilirsiniz other.It maksimum 6 kapalı ekranı destekler.

(Lütfen aşağıdaki resimde gösterilen kapalı ekranın pakete dahil olmadığını unutmayın, ihtiyacınız varsa, sipariş vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.)

2. Su geçirmez ve Yağmur Geçirmez

Su geçirmez ve yağmur geçirmez bir kapakla donatılmış bu dış mekan kamerası, çok kötü havalarda bile kullanılabilir.Dışarıya kurabilirsiniz.

3. IR Gece Görüş

Bu açık kamera yap - 5 kızılötesi LED ışık.Bu işlevle, gece veya gündüz farketmeksizin dışarıyı görebilirsiniz.Evinizi daha güvenli tutun.

Beyaz Gece Görüş ile IR Gece Görüş ile Gece Görüş Olmadan

Paket Dahil:

1 * XSL-L Açık Kamera

1 * Teller

1 * Vidalar Çantası

1 * Kullanım Kılavuzu

Çok Önemli!!!

Bu dış üniteler sadece 5 telli veya 4 telli bağlantı tipi olan bu tür iç mekan monitörleriyle çalışabilir.Referans için, aşağıdaki resimde gösterilen iç mekan monitörleri bu dış ünitelerle uyumludur.Zaten bir iç mekan monitörünüz varsa, lütfen dış ünitemizle uyumlu olup olmayacağını kontrol edin.Eğer emin değilseniz, sipariş vermeden önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.

Biz memnuniyeti için kararlıyız.Olumlu geri bildiriminiz ve 5 yıldızlı derecelendirmeniz çok takdir edilecektir.Teşekkürler!Herhangi bir şekilde memnun değilseniz, lütfen size uygun bir çözüm sunmamız için bize bir fırsat verin.Nakliye:

1.Ödemeniz onaylandıktan sonra 2-5 gün içinde (tatil günleri hariç) sipariş göndereceğiz.

2.Biz DHL tarafından dünya çapında paketleri göndermek, EMS, Fedex, TNT,E-paket,çin post,Bildiklertarim.com.tr Standart Nakliye, vb.bu nakliye mothod'larından herhangi birini seçerek izleme bilgilerine sahip olabilirsiniz.

Ödeme:

1. Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.

2. Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, aracılık ücretleri, vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

3. Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur.

4. Biz sadece Alipay tarafından sağlanan teyit adresine gemi.Ödeme yapmadan önce, güvenli gönderim için lütfen adresinizin ve telefon numaranızın Alipay adres notlarında olduğundan emin olun.

5. Lütfen adresi ingilizce olarak doldurun ve ödeme yapmadan önce Bildiklertarim.com.tr'deki adresinizin ayrıntılı gönderim adresinizle eşleştiğinden emin olun.Rus alıcılar, Rusya politikası nedeniyle bize tam adınızı bırakın lütfen, teşekkür ederim!

Garanti:

1.Garantili teslimat süremizde sipariş alamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin,sizin için takip edeceğiz ve size tatmin edici bir cevap vereceğiz veya size tam bir geri ödeme yapacağız.

2.Bu ürün için bir yıl garanti veriyoruz .Ürünle ilgili bir sorun varsa, yalnızca mükemmel durumda ve makul bir nedenle iade edilebilir.tüm paketimiz göndermeden önce dikkatlice kontrol edilir.ancak aldığınız ürünle ilgili bir sorun varsa, arızalı ürünün durumuna göre sizi tazmin edeceğiz.

3.Sipariş tamamlandıktan sonra 15 gün veya daha fazla koruma süresi sağlıyoruz.Öğenizin herhangi bir garanti sorunu varsa, tatmin edici bir çözüm için lütfen bizimle iletişime geçin.Alıcı iade için nakliye masraflarını karşılamalıdır.

iade politikası:

1. Memnun değilseniz, öğeleri aldıktan sonra 7 gün içinde bizimle iletişime geçin.İade nakliye alıcı tarafından ödenecektir.

2. Yanlış öğe için, değiştirme için aldığınız 7 Gün içinde ürünü iade edebilirsiniz.Ürünler yeni, yeniden satılabilir durumda iade edilmelidir: Tüm orijinal ambalaj malzemelerini dahil edin.

3. Dikkatlice yeniden paketleyin.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen mesajı Ticaret müdürü aracılığıyla gönderin.Tüm mesajlar pazartesiden cumartesiye 24 saat içinde cevaplandırılacaktır.

Gece görüşü IR LED ışık
Model Numarası Kablolu Görüntülü Kapı Zili Kamera
İletişim arayüzü KABLOLU
Marka Adı OBO ELLER
Zili Evet
Boyut 130*93*50mm
Teknoloji Dijital
Kamera Renk
Seti Yapılandırma Kamera
Malzeme ABS plastik ve alüminyum alaşım
Samrt Ev Arayüzü No
Bağlantı Yöntemi KABLOLU
Görüş Açısı (°) 90
Renk Siyah
Tip Giriş Makinesi, İnterkom Sistemi
Sertifika CE
Kaynak Anakara Çin
Bağlantı Türü KABLOLU
Su geçirmez Kapak Evet, yağmur geçirmez bir kapak ile
IR ışıklarının mesafesi 5 metreden fazla
Su geçirmez Seviye IP65
Kamera türü Sensörü CMOS
kalıp XSL-L
IP Kamera Arayüzü No
Çalışma Sıcaklığı -35 ~ 50 Santigrat
Erişim Kontrolü Hiçbiri
Cevap Modu Ahizesiz
Bölge Giriş Hiçbiri
Güç Kapalı monitörden güç, AA
Çözünme 700TVL
Menşe Yeri Guangdong, Çin (Anakara)
su geçirmez Evet
Ekran Tipi Görüntülemek Renk
Ekran Boyutu Hiçbiri
Sensörü Boyutu(İnç) 1/4
Kurulum Duvar Montaj

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız