İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Hikvision OEM 8CH 4K NVR Kiti 8MP POE IP Güvenlik Sistemi 4K IP Kamera Açık Güvenlik IP66 Tak ve Çalıştır 2.8 mm Lens P2P Görünüm

₺18 550.07 ₺11 130.04
( 0 Müşteri Yorumları )
  • Güvenlik ve Koruma
  • Sku: b88838
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • nvr 8ch sistemi, hikvision ıp kamera pt, ev güvenlik 18 kamera, anpviz 8mp yakınlaştırma, shıbo ıp kamera, kamera wi fi ev 8mp, ıos gözetim kamerası, hikvision küçük kamera, hdd 4 tb nvr hikvision, hikvision rakamları

1..4 Kameralar Sistemi:8MP H. 265 Dome POE IP Kamera * 4 + 8CH 4 K 8MP H. 265 + POE NVR * 1 + 20 m Ağ Kablosu * 4 2..6 Kameralar Sistemi:8MP H. 265 Dome POE IP Kamera * 6 + 8CH 4 K 8MP H. 265 + POE NVR * 1+ 20 m Ağ Kablosu * 6 3..8 Kameralar Sistemi: 8MP H. 265 Dome POE IP Kamera * 8+ 8CH 4 K 8MP H. 265+ POE NVR * 1+ 20 m Ağ Kablosu * 8 ①Hikvision OEM H. 265+ 8CH 4 K 8MP POE NVR Anpviz 8MP Dome IP Kamera 4/6/8 adet Sistemi, Kapalı Açık Hik-Connect & iVMS-4500 & GuardingVision Mobil uygulaması. 2 TB/4 TB/6 TB HDD İsteğe Bağlı, 4/6/8 * 20 m Ağ Kablosu dahil.Bu 100 % orijinal Hikvision uluslararası sürüm NVR, hem NVR hem de kamera resmi web sitesinden ingilizce Firmware yükseltmesini destekler. ②Model numarası: NVR7608Q1-8P ve IPC-D280W-S ③IP video girişi: 8ch ④Çözünürlük: NVR-8MP, Kamera-8MP, 2.8 mm lensClmÜşteri: ıVMS-4200Mobilemobil UYGULAMA: Hik-Connect, ıVMS-4500 ve Koruma Görüşü ⑦ %100 Orijinal Hikvision ve Anpviz!Tüm ekipmanlar her zaman yükseltilebilir bulktoplu alımlar ve kit özelleştirmesi için lütfen satın almadan önce bizimle iletişime geçin CNCN ve DE depoda mevcuttur! ⑩ CN ve de'de 3 iş günü işlem süresi!!!

Vergi Vergisi Ücreti hakkında: Dünyadaki çoğu ülke için,uçuş tarifesinin veya ulaşımın yüksek maliyetinden etkilenen ücretsiz gönderim sunduk, navlun kısmının müşterileriniz tarafından çıplak kalması gerekiyor.Birleşik bir standart olmadan farklı ülkeler ithalat politikası,Gümrükleme ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa,lütfen gümrüklerinizle otomatik olarak iletişime geçin.

Uzak Alan Ücreti hakkında: Çoğu durumda, Uzak Ücret, bıraktığınız adresin kırsal veya banliyö bölgelerine ait olmasından kaynaklandı, Ekspres şirket teslimat için daha pahalıya mal oldu ,Uzak ücret olarak ekstra para harcamanız veya bize uzak olmayan yeni bir adres sunmanız gerekiyor, Neden olursa veya önlenemezse, istasyon Mektubunda sizinle iletişime geçeceğiz.

Teslimat düzenlemeleri hakkında: Gümrükleme için faturaya ihtiyacınız varsa,lütfen bizimle iletişime geçin,mağazamızdaki bazı öğeler DHL ücretsiz gönderim sunduk,Paketi hızlı ve güvenli bir şekilde alabilmeniz için teslimat yöntemini ayarlayabilir ve sizin için en iyi kanalı seçebiliriz,anlayabileceğinizi umuyoruz.

Şehir ve Posta kodu onayı hakkında: Paketi hızlı bir şekilde alabilmeniz için,lütfen bıraktığınız adresi ve posta kodunu doğru bir şekilde kontrol edin,Gönderi düzenlemelerinde herhangi bir sorunuz varsa, Bildiklertarim.com.tr istasyon mektubunda sizinle iletişime geçeceğiz, lütfen en kısa sürede bize cevap verin,sonra gönderileri hızlı bir şekilde işleyebiliriz, teşekkür ederim işbirliğiniz için çok teşekkür ederim.

Nvr'nin Süper HD 8MP 4K Yüksek Çözünürlüğü 3840x2160'a kadar 8MP 4K yüksek çözünürlük, 6mp'den çok daha net.HDMI ve VGA bağımsız outputs.It tüm nesneleri çok net görmenizi sağlayan inanılmaz derecede parlak ve gerçek renk sağlar.

H. 265 + sıkıştırma, depolama alanını %75'e kadar etkili bir şekilde azaltır%

H. 265 + kodlama standardı,aynı HDD ile H. 264'ten 4 kata kadar daha uzun kayıt yapmanızı sağlar, kayıt maliyetinde çok tasarruf etmenize yardımcı olur.

NVR için Hareket Algılama Zamanlamasını Ayarla nvr'lerdeki hareket algılama varsayılan olarak her zaman etkindir, kullanıcılar hareket algılamanın ne zaman çalışacağını ve gerçek ihtiyaçlara göre ne zaman çalışmayacağını planlayabilir.Hareket Algılama - Zengin Uyarılar Kameralardan herhangi biri hareket algıladığında, NVR7608Q18P sizi aramak için vızıldayabilir. attention.It ayrıca e-posta gönderebilir ve size gönderebilir ve tetikleyebilir Recording.In bu şekilde, istila gerçekleştiğinde gerçek zamanlı olarak bilgilendirilebilirsiniz.

Tak & Çalıştır, Hikvision Özel protokolü

Bu orijinal Hikvision OEM NVR, Dahili Hikvision özel protokolü, Tak & Çalıştır ile Hikvision ve Anpviz POE IP Kameralarhangi dahili Hikvision protokolü, kolay bağlantı ve ayarı,Hiçbir daha karmaşık eşleştirme Ayarları.

POE-Kolay Kurulum, Yeni başlayanlar için bile Gerçek bir oyun ve fiş güvenliği!Hem güç kaynağı hem de video ve tek iletim için her IP kamerayı nvr'ye bağlayan tek bir kablo ile POE (Ethernet Üzerinden Güç) özelliğine sahiptir.Kolay kablolama - kablolama işlemi DIY meraklıları ve yeni başlayanlar için daha kolay olamaz.

Tek yönlü Ses desteği Bu 5MP video gözetim kamerası, yerleşik tek yönlü Ses işlevine sahiptir.Etrafında ses Pick up, kullanmak için iyi bir işlevdir.

Akıllı Hareket Algılama

Bir tehlike tespit edildiğinde, bu güvenlik kamerası hemen uyarı e-postaları göndererek ve cihazınıza bildirim göndererek uyarıları tetikler.Belirli alanları istediğiniz gibi izlemek için belirli hareket algılama bölgeleri oluşturabilirsiniz.Yanlış uyarıları azaltmak için hareket algılama hassasiyetini ayarlayabilirsiniz.

Yüksek Kaliteli Gece Görüşü LED ışıkları ve 24 saat uyanıklık için geliştirilmiş kızılötesi radyasyon ile 8MP kameralar, 98ft uzun mesafeye kadar net bir gece görüşü sağlar (çevreye bağlı olarak)

Hava Koşullarına Dayanıklı IP67 İç/ Dış Mekan

Alüminyum alaşımlı gövde ve gövde, IP kamerayı IP67 hava koşullarına dayanıklı hale getirir.Bu Mermi dış mekan gözetleme kamerası, zorlu hava koşullarında bile dışarıda mükemmel çalışır.

Tak ve Çalıştır, Hikvision istemcisi ıVMS-4200 desteklenir Bu orijinal Hikvision OEM NVR, Hikvision ve Anpviz POE IP kameralarla tak ve Çalıştır - Hikvision istemcisi ıVMS-4200 ve mobil uygulama Hik-Connect, iVMS - 4500 ve GuardingVision, birçok güvenlik kameranız varsa veya 7/24 güvenilir kayıt istiyorsanız 7/24 Güvenilir Kayıt güvenilir kayıt, Anpviz NVR en iyi seçim olabilir.NVR, ev ve iş güvenliğiniz ve gözetiminiz için günün her saati izleme ve kayıt için kameralarla mükemmel ve verimli bir şekilde çalışır.Akıllı Oynatma ile aynı zamanda Bu nvr'nin oynatma özelliği tüm olayları bilmenizi sağlar.Önemli kanıtları veya komik video kayıtlarını tekrar oynatın. 8 kanallı eşzamanlı oynatma.Herhangi bir zamanda meydana gelen herhangi bir olayı hızlı bir şekilde arayabilirsiniz.Bölünmüş ekranın altındaki zamanlayıcı ekseni tasarımı, kaçırdığınız olayları görmek için farklı günlere, saatlere veya dakikalara özgürce geri dönmenizi kolaylaştırır.Uzaktan Görüntüleme, Her zaman, her yerden Nerede olursanız olun, canlı akışı görmek ve bağlı kalmak için nvr'ye uzaktan erişebilirsiniz.Nvr'yi şu yollarla uzaktan görüntüleyin: Hik-Connect, iVMS-4500 ve Mobil cihazınızda Vizyonu Koruma, bilgisayarınızda iVMS-4200 İstemcisi.Ücretsiz Ürün Yazılımı Güncellemesi Ücretsiz Hikvision ürün yazılımı güncellemesi, güvenlik nvr'nizin/Kameranızın güncel özelliklere ayak uydurmasına ve herhangi bir hatayı veya aksaklığı gidermesine yardımcı olur.

Sertifika CE
Model Numarası IPK7608Q18P280W-4/6/8
Çözünme 1080P
Kablo uzunluğu 20m
Video Girişi 8 Kanal
ADET Kamera 4 adet, 6ADET, 8 adet
Marka Adı anpviz'in
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız