İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

720P Mini Gözetim Kamera Wifi Mini Kamera IP USB P2P SD Kart Bulut Depolama Akıllı AI İnsan Algılama V380 Pro APP

₺649.60 ₺500.10
( 0 Müşteri Yorumları )

720P Mini Gözetim Kamera Wifi Mini Kamera IP USB P2P SD Kart Bulut Depolama Akıllı AI İnsan Algılama V380 Pro APP

Özellikleri:1, uzaktan izleme herhangi bir yerde herhangi bir zaman.Destek Uzaktan tetikleme alarmı ve TF kartındaki kayıtlar her zaman uzaktan görüntülenebilir.

2, Kurma, cihaz alarmı ayarlayabilirsiniz.Belirli alarm zamanını ve alanını seçebilir, her alanın korunduğundan emin olabilirsiniz.Dahili zihinsel hortum, lensin açısı kolayca ayarlanabilir.

3. IR-CUT: Akıllı IR-CUT işlevi, ortam ortamı değiştiğinde gece görüşünü otomatik olarak etkinleştirebilir/devre dışı bırakabilir.Bulut depolama: Kameranızın çalınması veya TF kartındaki dosyaların zarar görmesi konusunda endişeleniyorsanız, ücretli bulut depolama alanını kullanabilirsiniz (üçüncü bir tarafça sağlanır ve ücretlendirilir).

4. AI vücut şekli tanıma: Alarm, yalnızca alarm doğruluğunu sağlamak için insan faaliyeti olduğunda etkinleştirilir (rüzgar veya hayvanların neden olduğu yanlış alarmı azaltır; AI vücut şekli tanıma hizmetleri üçüncü bir tarafça sağlanır ve ücretlendirilir).

5. Dahil olmak üzere tüm işletim sistemlerini destekler: İOS, Android, PC.No Uzun menzilli gözetim için TF kartı gereklidir.Ancak videoları kaydetmek ve oynatmak istiyorsanız TF kartlarının takılması gerekir.Maksimum TF kartları 128G kadar destek. sürekli kayıt 8G yaklaşık 2 gün; 16G yaklaşık 4 gün; 32G yaklaşık 8 gün;64G yaklaşık 16 gün; 128G yaklaşık 32 gün.

Malzeme: Plastik + Metal

renk: siyah

Paket içeriği:

1 x Mini Kamera

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Objektif (mm) 2MM
Desteklenen işletim sistemleri Windows 98
Sertifika Hiçbiri
Tarz Dome Kamera
Marka Adı FGHGF'NIN sohbeti
Kaynak Anakara Çin
Yüksek Çözünürlük 720P(HD)
Akıllı ev platformu diğer
Bağlantı kablosuz internet

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız