İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Kadın Kış sıcak Kalınlaşmak Termal Çorap Kızlar Yumuşak Kadife Düz Renk Buzağı Çorap Yün Kaşmir Ev Kar Botları Kat Çorap

₺57.13 ₺34.28
( 0 Müşteri Yorumları )

Termal Çorap Bayan Mercan Polar Çorap şerit çoraplar Renkli Hafif Atletik Çorap Rahat Çorap Kış Çorap Yumuşak Sıcak Konfor Rahat Kalın Uzun Çorap

Özellikler:

【Malzeme】 - Bu termal çoraplar, rahat hissetmenizi ve giymek için sıcak olmanızı sağlamak için mercan yapağıdan yapılmıştır.cilt dostu tasarım, günlük kıyafet renklerine ve ruh hallerine bağlı olarak onları her mevsim için uygun hale getirir.

【Tasarım】 - Bu baskılı Mercan Polar çoraplar birçok renkte mevcuttur.Bu renkler size çeşitli stiller getirecek ve günlük hayatınızı aydınlatacak.Güzel bir gün geçirmek, tüm elbisenize en uygun renkleri seçerek başlayacaktır.

【Özellikler】 Mercan Polar baskı size ekstra yumuşaklık sağlar ve fitilleme için mükemmel çalışır .Ayrıca, sağlam bir tutuş ile doğru miktarda esnekliği garanti ediyoruz.

【Durum】Bu renkli hafif elbise çorapları elastiktir ve ideal olarak bunları günlük yaşamda veya çeşitli açık hava etkinlikleri için giyebilirsiniz.

【Hediye】 Bu yenilik çorapları, Şükran Günü, Doğum Günü, Sevgililer Günü, Yıldönümü, Noel ve benzeri günlerde arkadaşlarınıza ve aile üyelerinize hediye olarak mükemmel bir seçimdir, derin sevginizi hissedecek ve bakımınızdan etkileneceklerdir.

ürün açıklaması:

Sezon-Kış, Sonbahar

Cinsiyet-Kadınlar

Malzeme-mercan polar

Stil-Rahat, Sevimli

Uzunluk-68-70 cm / 26.77-27.56"

Kalınlık-Standart

Paket İçeriği - 1 Çift Çorap

Kaynak Anakara Çin
Model Numarası 1
Cinsiyet kadınlar
Desen Türü Katı
Müstehcen Resim No
Ürün Uzunluğu 1
Kalınlık İnce (Yaz)
Çorap Tüp Yüksekliği Orta Tüp
Marka Adı MUQGEW'İN
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Öğe Türü Vuruş
Parçalar 2adet
CN Guangdong
Malzeme Polyester
Çorap Tipi Gündelik

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız